Spelenderwijs alles over de natuur leren

Groot nieuws ontvangen wij van Kinderpretpark Julianatoren.

Nieuwe vriend voor Jul en Julia in Kinderpretpark Julianatoren, Cas de Ranger

Vanaf de meivakantie heeft Kinderpretpark Julianatoren een nieuw karakter: Cas de Ranger. Cas is een onderzoeker dol op avontuur. Hij neemt kinderen en natuurlijk hun ouders mee op ontdekkingsreis door de natuur en vertelt hen alles over de planten, dieren en bomen. Cas zal te zien zijn in zijn eigen YouTube serie waarin hij vragen over de natuur beantwoord van kinderen. Daarnaast zal hij in zijn show op het pretpark iedereen klaarstomen voor de Experience.

Cas de Ranger TV op Youtube

Kinderen hebben veel vragen over de natuur, deze behandelt Cas de Ranger in zijn eigen YouTube serie. “Heeft een slak wel eens haast” of “heeft een specht wel eens hoofdpijn?”. Voor het antwoord op dit soort vragen neemt Cas je elke zaterdag rond 16:00 uur mee tijdens zijn video op YouTube.

Cas de Ranger LIVE & Experience

In Kinderpretpark Julianatoren, op de Showheuvel, stoomt Cas de Ranger alle bezoekers klaar om op avontuur te gaan. Cas de Ranger LIVE is een interactieve show waarin kinderen dingen leren over de natuur om vervolgens dit zelf te ervaren tijdens de Cas de Ranger Experience. De experience is een spannend bospad waar je veel kunt ontdekken over dieren en planten op de Veluwe, zo kom je onder andere een groot insectenhotel en de enige openlucht mierenboerderij van Europa tegen.

Educatie in Kinderpretpark Juliantoren

Cas de Ranger TV en LIVE wordt in samenwerking met Onder Andere Producties geproduceerd. Met het nieuwe karakter Cas de Ranger komt het pretpark haar bezoekers tegemoet in de vraag naar een educatieve toevoeging. “We kregen sinds kort steeds vaker de vraag van onze bezoekers, en dan met name van onze abonnementhouders, of er educatieve elementen doorgevoerd kunnen worden. Achter de schermen waren wij reeds bezig met ons nieuwe karakter Cas de Ranger. De vragen bevestigden ons dat wij met Cas een goede weg zijn ingeslagen om spelenderwijs onze kleine bezoekers mooie dingen te leren.” laat een woordvoerder van het pretpark weten. Zaterdag 14 april start de eerste aflevering van Cas de Ranger TV en Cas de Ranger zelf is vanaf 28 april te zien in Kinderpretpark Julianatoren.

[rwp-review id="0"]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link