Spruijt en Opperman – Heimweeën

Spruijt en Opperman - Heimweeën

Het is voor Carlie Spruijt en Eva Opperman de tweede voorstelling. Heimweeën is een muzikale cabaret voorstelling.

Spruijt en Opperman – Heimweeën

‘Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed.’ True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn… We baden niet alleen in luxe, néé, we verdrinken erin. En daarom heimweeën we. We verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden.

Want als je voortdurend wordt geconfronteerd met de hipste gadgets, jaloersmakende killerbody’s en andermans droomcarrières, gaat er vanzelf iets knagen als jij in je eentje, met een knot op je hoofd en een pizza op schoot naar de zoveelste Netflix serie zit te kijken. We voelen ons deelnemer van de wereldkampioenschappen succesvol, strak en leuk zijn.

Wij heimweeën naar een tijd waarin diskwalificatie weer hip is. Een tijd waarin wij zélf de regie in handen hebben, zelf het startschot lossen en zelf de eindstreep bepalen.

Speellijst Spruijt en Opperman – Heimweeën

Heimweeën is inmiddels het tweede avondvullende muzikale cabaretprogramma van de dames Carlie Spruijt en Eva Opperman. Vermakelijk en interessant is hun voorstelling wel te noemen! Kortom Heimweeën is een Mustsee!

Koop uw kaartjes bij de theaters!

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link