Stadsschouwburg De Harmonie lanceert unieke app

Stadsschouwburg De Harmonie lanceert unieke app

Stadsschouwburg De Harmonie lanceert unieke app
5 -------- (3 beoordelingen)
Beoordeling

Stadschouwburg De Harmonie in Leeuwarden heeft tijdens de presentatie van de nieuwe Harmonie Agenda voor het seizoen 17/18 een unieke app gelanceerd. De App is een primeur in theaterland.

Interactieve agenda van De Harmonie

In het seizoen waarin Leeuwarden zich als Culturele Hoofdstad mag presenteren is het De Harmonie gelukt om de Harmonie Agenda interactief te maken! Dankzij de app met de naam Harmonie+ is er een bijzondere extra dimensie aan de agenda toegevoegd. Speciaal geselecteerde voorstellingen en evenementen in de agenda zijn met de Harmonie+ app te scannen waarna een uniek previewfilmpje, geluidsfragment of speciale animatie (augmented reality) verschijnt.
De techniek van de Harmonie+ app maakt het voor iedereen mogelijk om in een handomdraai kennis te maken met voorstellingen die door de onbekende titel of foto wellicht niet meteen tot de verbeelding spreken. Het scannen van de geselecteerde voorstellingen werkt overigens niet alleen bij de Harmonie Agenda, maar ook op de posters en andere uitingen van de desbetreffende voorstelling. Zo komt de programmering ook tot leven in de stad!

Het eerste theater in Nederland

De Harmonie is het eerste theater in Nederland dat de augmented reality techniek op deze wijze inzet. Onder andere OG3NE, Huub Stapel en Lenette van Dongen werkten mee aan verschillende video’s voor de Harmonie+ app. Unieke updates in de app, met nieuwe clips zullen het gehele seizoen door volgen.
De Harmonie wil er een traditie van maken de bezoekers te verrassen met moderne technieken die niet alleen verrassend zijn, maar ook effectief. Vorig seizoen is De Harmonie gestart met de Agenda website (agenda.harmonie.nl), een concept waarbij de content van de mobielvriendelijke website rechtstreeks naar de Harmonie Agenda kan worden overgezet. Dit jaar wordt de professionele Harmonie+ app aan dit rijtje toegevoegd. De Agenda website is nu direct geïntegreerd in de app en zo kan de gebruiker naast het scannen van de voorstellingen, ook meteen kaarten reserveren via de app.
De Harmonie+ app is vanaf nu (gratis) te downloaden via de App Store en Play Store.

Stadsschouwburg De Harmonie lanceert unieke app
5 -------- (3 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link