StayOkay Utrecht

StayOkay – Verblijven in hostels voor een bijzondere binnenlandse vakantie.

StayOkay Utrecht

Vanuit de hostels ben jij de regisseur van jouw vakantieavontuur. Of je nu de kunst en cultuur in de stad wilt proeven, actief de natuur wilt verkennen, of gewoon wilt uitwaaien op het strand – de keuze is aan jou. Wat deze ervaringen nog specialer maakt, is dat je na een onvergetelijke vakantie altijd huiswaarts keert met een schat aan nieuwe avonturen.
Wat de hostels extra bijzonder maakt, is de aandacht voor duurzaamheid. Overal vind je subtiele aanwijzingen die bijdragen aan een betere planeet en een ontspannen verblijf. Dus, laat je leiden door je nieuwsgierigheid, geniet van diverse ervaringen, en laat dit het startpunt zijn van jouw reis naar nieuwe horizonten. Welkom bij een wereld van mogelijkheden en duurzame ontdekkingen!

✔ Duurzaamheid
✔ Unieke locatie
✔ Locale specialiteiten

Type kamers

Bij Stayokay bieden ze overnachtingen op de meest buitengewone plekken. Of het nu een kasteel, een kubuswoning, het bruisende hart van de stad, of aan de rustige Waddenzee is, vanuit jouw (privé)kamer ligt het avontuur letterlijk voor de deur. Geen franje, maar wel een comfortabele basis met alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf. Ontdek de diversiteit van de locaties, omarm het avontuur, en ervaar waarom bij Stayokay verblijven altijd meer dan okay is!

Adres StayOkay Utrecht

Neude 5
3512 AD Utrecht
Tel.: 31(0)30 75 01 830
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!