STENT Producties verwelkomt hoofdsponsor musical ‘Stil in mij’

STENT Producties verwelkomt hoofdsponsor musical ‘Stil in mij’

No review found! Insert a valid review ID.

Op vrijdag 6 april zetten Giovanni Sturkenboom – producent STENT Producties en Lisa Klaassen – directrice Hollandsche Vloeren – hun handtekening onder de sponsorovereenkomst van de nieuwe Nederlandse musical Stil in mij. Hiermee is Hollandsche Vloeren hoofdsponsor van de eerste reizende productie van STENT Producties.

Hollandsche Vloeren

Hollandsche Vloeren is een houten vloerenmerk van Nederlandse bodem. De vloeren zijn verkrijgbaar in 4 collecties eikenhout, die allemaal hun eigen karakter en voordelen hebben. Of je je nu thuis voelt in een stoer, modern of meer klassiek interieur, Hollandsche Vloeren® biedt voor elke smaak de juiste basis. ‘Ik ben enorm trots dat Hollandsche Vloeren haar naam aan de eerste tourproductie verbindt. Ik verheug me enorm op een succesvol partnership’ aldus Giovanni Sturkenboom.

Lisa Klaassen: ‘Als ondernemend merk met Nederlandse roots steunen wij graag een creatieve productie als ‘Stil in mij’. Het thema van de musical, de zoektocht naar je identiteit, sprak ons meteen aan. Immers, met een vloer ben je ook op zoek naar het neerzetten van een identiteit voor je huis. Een mooie match, we zien dan ook enorm uit naar deze samenwerking!’

Stil in mij

‘Stil in mij’ is een nieuwe Nederlandse musical over vriendschap, verwachtingen en het zoeken naar je identiteit, samengebald in een verhaal dat iedereen zal herkennen, simpelweg omdat we allemaal op zoek zijn. Een verhaal met een lach en een traan en vol heerlijke, bekende Nederlandse popmuziek. Voor de musical zal nauw worden samengewerkt met Martin Buitenhuis van Van Dik Hout. De musical, in regie van William Spaaij, zal vanaf maart 2019 te zien zijn in de Nederlandse theaters. Binnenkort wordt bekend gemaakt wie de rollen zullen vertolken. De kaartverkoop zal over enkele weken starten.

No review found! Insert a valid review ID.

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link