Stichting Kunstuitleen Utrecht

Welkom bij Stichting Kunstuitleen Utrecht, waar kunst toegankelijk is voor iedereen. We geloven dat kunst niet alleen in musea thuishoort, maar ook in jouw dagelijks leven, bij je thuis of op je werkplek.

Bij Kunstuitleen Utrecht vind je moderne en hedendaagse kunst die je inspireert, verhalen vertelt en je omgeving verrijkt. Of je nu een doorgewinterde kunstliefhebber bent of gewoon nieuwsgierig, bij Kunstuitleen Utrecht staan wij klaar om je te begeleiden bij het vinden van het perfecte kunstwerk.

Je leent of koopt bijzondere schilderijen, zeefdrukken, foto’s en objecten van professionele kunstenaars. Een mooie manier om een nieuwe sfeer in huis te creëren. Door te lenen, kun je eenvoudig kunst ontdekken en experimenteren met verschillende stijlen zonder dat je er direct aan vast zit.

Je leent een kunstwerk vanaf € 11,- per maand. Kom langs en laat je inspireren door onze veelzijdige collectie.

Wist je dat Kunstuitleen Utrecht ook een kunstcadeauwinkel heeft? In de winkel verkopen we verschillende producten van zowel lokale designers, nationale en internationale ontwerpers. Leners van een kunstwerk bij Stichting Kunstuitleen Utrecht krijgen altijd 15% korting in de kunstcadeauwinkel.

Ben je op zoek naar een origineel cadeau? Dan kun je ook kunst cadeau geven met de kunst cadeaubon van Kunstuitleen Utrecht!

Adres Stichting Kunstuitleen Utrecht

St Jacobsstraat 251
3511 BP Utrecht
Telefoon: 030 286 1980

Openingstijden:
Woensdag t/m zaterdag tussen 11.00 uur en 17.00 uur.
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!