Strandhotel Zoutelande

Strandhotel Zoutelande – aan de zeeuwse kust

Strandhotel Zoutelande

In dit kleinschalige maar sfeervolle hotel wordt u ’s morgens wakker met het ruisen van de golven en de zilte zeelucht. Strandhotel Zoutelande is gelegen onderaan de duinen, op slechts 25 meter van het strand. Dit strand aan de Zeeuwse Rivièra is een fijn zandstrand met de meeste zonuren van Nederland. In het hotel wordt u omringd door een warme gastvrijheid en persoonlijke service. In Strandhotel Zoutelande verwelkomen ze u in elk seizoen en ervaart u het ultieme vakantie- en strandgevoel!

Locatie:

Achter de dijk, direct aan de zee, ligt het hotel in Zoutelande. Als u hier verblijft, staat u op met het ruisen van de zee, het gekrijs van de meeuwen en de zon! Want Zoutelande heeft de meeste zonuren van Nederland.
Nadat u ’s morgens heeft genoten van een huisgemaakt ontbijt, loopt u zo het strand op. Dit is vakantie in Zeeland! Of u trekt er met de fiets op uit en rijdt een route over het eiland Walcheren.’s Avonds dineert u bij Bistro by Mezger in ons hotel, speelt u een potje jeu de boules in de tuin van het hotel of geniet u op het terras van de bistro van een heerlijke cocktail.

Voor een vakantie aan zee, zit u bij Strandhotel Zoutelande helemaal goed!

Adres Strandhotel Zoutelande

Westkapelseweg 1
4374 BA Zoutelande
Tel: 0118 562 040
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!