Stukafest komt met een coronaproof festival op 26 februari

Stukafest komt met een coronaproof festival op 26 februari

Stukafest Amsterdam, Eindhoven en Delft slaan de handen ineen voor een coronaproof festival op 26 februari

Stukafest TV

Geniet veilig op de bank van Stukafest TV en baan je een online weg door een mix aan opkomend creatief talent

Stukafest Amsterdam, Stukafest Eindhoven en Stukafest Delft presenteren een nieuw concept waarin de krachten van Stukafest samenkomen in jouw studentenkamer: Stukafest TV! Zoals je van ons gewend bent een mix van muziek, dans, theater en overige disciplines, nu gegoten in een modern online jasje. Waar je normaal verschillende studentenkamers in jouw stad bezoekt, geniet je nu veilig op de bank van opkomend en gevestigd talent ‘in’ verschillende steden en krijgt videokunst ook een meer prominente plek!

Zanger Tim Knol in Amsterdam op kanaal 1, een documentaire van Leendert Roosenbrand in Delft op kanaal 2, dichter Evelien Rothuizen in Eindhoven op kanaal 3! De artiest is nog nooit zo dichtbij en tegelijkertijd zo ver weg geweest. Explore al zappend verschillende culturele disciplines en ontdek jouw nieuwe favoriete artiest! 3 online kanalen, 3 steden, 9 mainstage artiesten; aan jou de keuze en dat voor maar de prijs van één biertje. Voor een randprogrammering samen met onder andere videokunstenaars van kunstopleidingen hebben we ook gezorgd. Dus, waar kies jij voor? Kies je voor raggen met de progrockers van Apneu in Amsterdam, ga je liever voor complexe jazz in Delft of voor Emily Salvia, een extravagante drag act, in Eindhoven? Vergeet niet je huisgenoten te verzamelen en je dansschoenen aan te trekken!

Stukafest Amsterdam, Eindhoven en Delft sluiten met Stukafest TV #4 de 4 weken lang durende Stukafest marathon af. Elke week van februari 2021 komt in samenwerking met de 13 andere Stukafest-steden een onvergetelijke editie uit. Dus, heb je zin in een corona proof lockdown feestje? Koop je tickets vanaf 2,70 hier en check voor meer informatie en de volledige line up ons evenement.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link