Suzan & Freek – Als het avond is

Suzan & Freek - Als het avond is

De theatervoorstelling van Suzan & Freek, bekend van de hitsingle Als Het Avond Is.

Als het avond is

Met de show ‘Als Het Avond Is’ duiken Suzan & Freek dit seizoen voor het eerst de theaters in. De tour staat in het teken van de weg die ze tot nu toe samen hebben afgelegd. Van hun ontmoeting op de middelbare school tot en met het spelen van covers in bruine kroegen. Maar ook van het wereldwijd viraal gaan op het internet tot en met een nummer 1-hit met hun debuutsingle ‘Als Het Avond Is’. Met een gezonde dosis zelfspot nemen deze ‘highschool sweethearts’ je op een aanstekelijke en persoonlijke wijze mee in hun eigen verhaal.

Sinds de middelbare school

Suzan & Freek vinden elkaar op de middelbare school, waar tijdens de muziekles de liefde voor muziek uitmondt in de liefde voor elkaar. Muziek is een hobby die steeds meer tijd in beslag neemt en vanuit hun basis in de Achterhoek groeit het aantal popzalen waar wordt opgetreden gestaag verder uit het land in tot aan de Randstad aan toe. De liefde voor elkaar en de liefde voor muziek blijven echter onverminderd groot.

De Minuut

Onder de noemer ‘De Minuut‘ wordt wekelijks een nieuwe cover op Facebook geplaatst, en dat blijft niet onopgemerkt. Een eigen versie van Don’t Let Me Down gaat zelfs wereldwijd viraal nadat The Chainsmokers zelf deze versie van hun liedje ontdekken en via hun social media delen, met meer dan een miljoen views tot gevolg. De Minuut met andere covers hebben hetzelfde effect. In totaal is de muziek van Suzan & Freek op Spotify al meer dan 20 miljoen keer beluisterd. Naast twee eigen uitverkochte clubtours waren Suzan & Freek ook te zien op festivals als Paaspop, Sziget in Boedapest, Concert at SEA, Bierpop en Tuckerville.

Laat je meevoeren met de ‘highschool sweethearts’ in een muzikale en persoonlijke voorstelling

Speellijst Als het avond is

Laat je meevoeren met de ‘highschool sweethearts’ in een muzikale en persoonlijke voorstelling.

Reserveer hier kaarten voor deze muzikale avond met Suzan & Freek

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.