The Bodyguard de Musical

The bodyguard de musical

De musical The Bodyguard is gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner en brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer.

The Bodyguard de musical


The Bodyguard de Musical speelde in 2015 exclusief in het Beatrix Theater in Utrecht.

The Bodyguard de musical is gebaseerd op de gelijknamige succesfilm met Whitney Houston en Kevin Costner. Frank Farmer, voormalig Secret Service agent, wordt door popster Rachel Marron ingehuurd als bodyguard om haar te beschermen tegen een psychopaat.

Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging?

The Bodyguard op West End Londen

De musical The Bodyguard ging op 5 december 2012 in het Adelphi Theatre in première op West End. Momenteel tourt de musical door Engeland. De musical werd genomineerd voor maar liefst vier Laurence Olivier Awards en won de WhatOnStage Award voor Best New Musical. Van het soundtrackalbum zijn wereldwijd meer dan 44 miljoen exemplaren verkocht. Whitney Houstons versie van ‘I Will Always Love You’, oorspronkelijk gezongen door Dolly Parton, is een van de meest succesvolle coverversies van een nummer aller tijden.

Cast The Bodyguard

De hoofdrollen zijn voor Nyassa Alberta en Tarikh Janssen. Naast deze hoofdrollen spelen o.a.

  • Nurlaila Karim
  • Marlon David Henry
  • Juneoer Mers
  • Dieter Spileers
  • Steven Roox
  • Noah Blindenburg

in The Bodyguard.

Lees meer over de hoofdrolspelers

Speellijst The Bodyguard

De voorstelling is exclusief te zien zijn in het Beatrixtheater in Utrecht!

Wanna dance with somebody? The Bodyguard keert voor slechts vijf maanden terug in het Beatrix Theater Utrecht. Krijg je tóch nog de kans om deze theatersensatie te beleven, die eerder al 850.000 bezoekers trok.

Voel de spanning en de verleiding in The Bodyguard. Musical, popconcert, thriller en love story in één. Met alle grote hits van Whitney Houston, zoals ‘I Wanna Dance With Somebody’ en ‘I Will Always Love You’.

Koop uw kaarten bij het theater. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa maar ook online te bestellen.

Bron: Stage-entertainment

Leuk om te lezen