The Bodyguard de Musical

The Bodyguard de Musical

The Bodyguard de Musical is vanaf september 2015 exclusief te zien in het Beatrix Theater in Utrecht. De musical is gebaseerd op de wereldberoemde film met Whitney Houston en Kevin Costner en brengt het romantische en spannende verhaal van popster Rachel Marron en bodyguard Frank Farmer.

 

 

 

 

 

Het verhaal van The Bodyguard

Frank Farmer, voormalig Secret Service agent, wordt door popster Rachel Marron ingehuurd als bodyguard om haar te beschermen tegen een psychopaat. Kan Frank zowel Rachel als haar familie beschermen tegen de dreiging van een stalker of is de ontluikende aantrekkingskracht die ze voor elkaar voelen een veel grotere uitdaging?

Nieuws over The Bodyguard

Wat gebeurt er zoal tijdens de show, wat zijn de laatste nieuwtjes en wat zijn de laatste updates? Op de website van Stage Entertainment ziet u het allemaal.

Albert Verlinde over The Bodyguard

Albert Verlinde, algemeen directeur en producent Stage Entertainment Nederland: “Het is inmiddels drie jaar geleden dat Whitney Houston is overleden, een groot verlies voor de muziekwereld. Veel van haar hits maken deel uit van ons collectieve muziekgeheugen. De afgelopen maanden hebben we de zoektocht naar de Nederlandse Whitney Houston gestart en die is veelbelovend.

We zien er naar uit om The Bodyguard in 2015/2016 te gaan produceren in Nederland.”

Kaarten musical The Bodyguard

Weet waar u koopt, koop uw kaarten bij het theater. De kaarten zijn verkrijgbaar bij de theaterkassa maar ook online te bestellen. Koop nu uw kaartjes voor de musical The Bodyguard.

The Bodyguard op West End Londen

De musical The Bodyguard ging op 5 december 2012 in het Adelphi Theatre in première op West End. Momenteel tourt de musical door Engeland. De musical werd genomineerd voor maar liefst vier Laurence Olivier Awards en won de WhatOnStage Award voor Best New Musical. Van het soundtrackalbum zijn wereldwijd meer dan 44 miljoen exemplaren verkocht. Whitney Houstons versie van ‘I Will Always Love You’, oorspronkelijk gezongen door Dolly Parton, is een van de meest succesvolle coverversies van een nummer aller tijden.

Bron: Stage-entertainment

Cast The BodyguardCast The Bodyguard

In de musical The Bodyguard spelen onder andere Romy Monteiro, Mark van Eeuwen, Dave Mantel en Carolina Dijkhuizen

Lees meer over de cast The Bodyguard.

Muziek The Bodyguard

Muziek The Bodyguard

Romy Monteiro zingt in deze musical de sterren van de hemel! Lees meer over de muziek The Bodyguard

Speellijst The Bodyguard

Deze voorstelling is afgelopen.

https://www.youtube.com/watch?v=xCjGAhA6_0g

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link