The Christmas Show

The Christmas Show 

Het ultieme kerstverhaal met een waanzinnige sterrencast is de must-see voor de hele familie tijdens de kerstvakantie.

The Christmas Show

The Christmas Show een must see voor de hele familie. Dit ultieme kerstverhaal wordt gebracht door een waanzinnige sterrencast.
Volg Doornroosje op haar spannende avontuur naar de Noordpool en geniet van alle hilarische karakters die zij onderweg tegenkomt.

Het script is geschreven door Carlo Boszhard en Maurice Wijnen. Dit jaar behoren grote namen zoals Celinde Schoenmaker, Buddy Vedder, Ilse Warringa, Tim Douwsma, Esmée van Kampen, Famke Louise en Ger Otte tot de sterren van de voorstelling. Een sterrencast waarvan je een hoop mag verwachten! Celinde transformeert zichzelf tot Doornroosje, Tim zien we in de rol van ijdele prins, Ilse, Famke en Esmee spelen de drie feeën. Carlo neemt de rol van de Verteller aan en Buddy Vedder is de speelgoedmaker van de Kerstman. Wij zijn nu al fan!

Je ziet het op 21 en 22 december 2019 in Ziggo Dome. Wat jij kunt verwachten? Een show die leuk is voor jong en oud. Een hoop spanning, humor, zang én dans. Van kersthits tot speciaal geschreven nummers, alles komt voorbij! Daarnaast zijn de wonderschone kostuums en andere creaties een genot voor het oog. De kerstvakantie kan bijna niet leuker beginnen dan met The Christmas Show in Ziggo. Als je houdt van verrassingen, adembenemende lichtshows en special effects, dan ben je hier aan het juiste adres!

Speellijst The Christmas Show

Het ultieme kerstverhaal met een waanzinnige sterrencast is de must-see voor de hele familie is te zien op 21 en 22 december 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam tijdens de kerstvakantie

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link