The Dutch Drag Dynasty

The Dutch Drag Dynasty

Duik in de schitterende wereld van glans, glamour, en ongekend vermaak bij The Dutch Drag Dynasty! Ontdek drag als een ware kunstuiting.  De voorstellingen staan garant voor een avond die je zintuigen uitdaagt en je op een avontuur vol verrassingen, inspiratie, en plezier meeneemt. Deze voorstellingen zijn een must-see, of je nu een fervente drag-fan bent of simpelweg nieuwsgierig naar deze levendige cultuur.

The Dutch Drag Dynasty

Met een cast van queens die schitterden in RuPaul’s Drag Race en Make up Your Mind, tot aan het lokale talent dat je zal verbazen, is er een line-up samengesteld die gegarandeerd indruk maakt. Bewonder sterren uit de internationale drag-scene, waaronder Vanessa Van Cartier, de winnares van RuPaul’s Dragrace Holland seizoen 2 en Miss Continental, en Envy Peru, de winnares van seizoen 1. Verder verrijken comedy queen Sederginne, gastvrouw Skyla Versai, dansende diva My Little Puny, en multitalent Axell Andrews onze betoverende cast, met Janey Jacké als de niet te missen ster van de show.

Beleef een ongeëvenaarde show van The Dutch Drag Dynasty, waar de crème de la crème van drag queens een spectaculaire show neerzetten. De oogverblindende kostuums, de indrukwekkende lipsyncs en de opeenvolgende hits zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Met een cast van wereldklasse beloofd het een avond te worden die je niet snel zult vergeten! Het is meer dan een show; het is een onvergetelijk avontuur dat kunst en entertainment verenigt.

Speeldata The Dutch Drag Dynasty

Laat deze voorstellingen niet aan je voorbijgaan! Bezoek The Dutch Drag Dynasty in Amsterdam-Oost, waar je tot eind mei onze eerste productie ‘The Fabulous Revue Show’ maandelijks kunt bewonderen in The Harbour Club Theater. In oktober gaat ‘Chèri Chèri’, Europa’s grootste drag productie, in première. En, als hoogtepunt, trekt The Dutch Drag Dynasty in januari met ‘The Original’ door het hele land. Naast deze grote producties biedt The Dutch Drag Dynasty ook diverse medium en solo shows aan.

Ontdek alle locaties en data op de website.

Dus, aarzel niet langer! Treed binnen in een wereld vol glitter, glamour, en eindeloos amusement. The Dutch Drag Dynasty is er klaar voor om je te betoveren en verbazen!

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.