The Saloon

The Saloon – Altijd lekker voor een aantrekkelijke prijs!

The Saloon

Restaurant The Saloon in Enschede heeft een rijke geschiedenis, voorheen gevestigd aan de Korte Haaksbergestraat en tegenwoordig te vinden op Walstraat 63. Onder leiding van gastheer Benjamin en zijn toegewijde team, staat het restaurant bekend als een begrip in de stad. Het restaurant belooft gasten een onvergetelijke ervaring, waar gastvrijheid, gezelligheid en een verrukkelijke Zuid-Amerikaanse keuken centraal staan.

✔ Gastvrijiheid
✔ Gezelligheid
✔ Overheerlijke Zuid-Amerikaanse keuken

Gevarieerd menu

The Saloon besteedt grote zorg aan het bereiden van gerechten, waarbij een gevarieerd menu met verse ingrediënten wordt aangeboden. Of het nu gaat om traditionele Mexicaanse en Argentijnse specialiteiten of meer “standaard” gerechten, The Saloon heeft voor elk wat wils. Ook voor de jongste gasten is er een ruime keuze aan lekkernijen. Het restaurant hecht waarde aan de wensen van de gasten, of het nu gaat om speciale dieetvereisten, allergieën of andere voorkeuren. Deze kunnen altijd worden doorgegeven, zodat er een aangepaste maaltijd geserveerd kan worden. Bij het betreden wordt u verwelkomd met warmte en het gevoel alsof u hier al tijden komt. De ervaring leert dat bijna iedereen, vroeg of laat, terugkeert om opnieuw te genieten van de unieke sfeer en culinaire hoogstandjes die dit restaurant te bieden heeft.

Locatie

Walstraat 63
7511 GG Enschede
Tel.: 053 431 2274

 




BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.