Theater De Dillewijn

Stichts End 57 1244PL Ankeveen | Google maps

Theater De Dillewijn

Het theater met een mooie uitstraling en goede akoestiek voor het ultieme avondje uit in Ankeveen.

Theater De Dillewijn

Het theater is gevestigd midden in het dorp in de voormalige NH Kerk uit 1907. De eerste voorstelling in Theater De Dillewijn vond plaats in september 2014. Het theater wordt door artiesten geroemd om zijn mooie uitstraling en goede akoestiek. Het sfeervolle gebouw biedt plaats aan 100 bezoekers. Er is een mooie foyer, waar u samen met uw vrienden of collega’s kunt genieten van een drankje. Het theater draait volledig op vrijwilligers.

Vrienden worden van De Dillewijn

Vindt u de ontwikkeling van Theater De Dillewijn een mooi initiatief? Word dan vriend(in) van Theater De Dillewijn. Voor € 20,- per persoon per jaar (€ 35,– per twee personen binnen één huishouden) ondersteunt u ons theater. Vrienden van Theater De Dillewijn krijgen bij de presentatie van de nieuwe programmering als eerste de mogelijkheid voor het kopen van tickets, met een aantrekkelijke korting.

Theater De Dillewijn nodigt u van harte uit vriend te worden. Daarmee levert u een belangrijke bijdrage aan de continuïteit en kwaliteit van een veelzijdig, cultureel programma.
Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar [email protected]

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen het theater en de voorstellingen die er spelen? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief via www.dedillewijn.nl

Verhuur

Naast de theatervoorstellingen en films kan  De Dillewijn ook gebruikt worden als trouwlocatie, vergaderzaal en congresruimte.

Parkeren kan op 3 minuten loopafstand.

Foto: Tom Baetsen

Agenda Theater De Dillewijn

Benieuwd naar de programmering van Theater De Dillewijn in Ankeveen? Klik dan op onderstaande button:

Contactgegevens Theater De Dillewijn

Stichts End 57 | 1244PL Ankeveen | Website

Leuk om te lezen