Theater de Tramwerkplaats Winschoten

Theater de Tramwerkplaats Winschoten

Theater De Tramwerkplaats is gevestigd in een gebouw dat vroeger behoorde tot de Stoomwegmaatschappij Oostelijk Groningen. De stoomtram die langs onder andere Winschoten reed bleek niet rendabel en de maatschappij werd in 1948 opgeheven.

Over de Tramwerkplaats

De bijbehorende gebouwen stonden op de lijst om gesloopt te worden totdat er een alternatief werd bedacht in de vorm van een theater: De Tramwerkplaats. U kunt hier terecht voor het rijke culturele aanbod van Winschoten en het Oldambt. Er is hier plaats voor theater maar ook voor onder andere film, muziek en voorstellingen voor de jeugd.

Het programma biedt een mooie combinatie van bekende, gelouterde artiesten en jonge, nog onbekende talenten.

Tramfriend

Iedereen heeft vrienden nodig, ook Theater De Tramwerkplaats. Wilt u ook invloed hebben op de programmering van Theater De Tramwerkplaats? Profiteren van aanzienlijke kortingen en artiesten ontmoeten? Dat kan! Als je tenminste Tramfriend bent.

Agenda Tramwerkplaats

De Tramwerkplaats in Opende heeft elk jaar weer een leuk programma samengesteld, met voorstellingen in verschillende genres. Bekijk snel de voorstellingen die dit seizoen geprogrammeerd staan.

Contactgegevens Theater de Tramwerkplaats Winschoten

Havenkade-west 3 9672 BB Winschoten
Telefoon: 0597 – 434 885
E-mail: info@tramwerkplaats.nl
Website

[rwp-review id="0"]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link