Theater Het Pakhuis denkt aan de kleintjes

Theater Het Pakhuis denkt aan de kleintjes

Theater Het Pakhuis denkt aan de kleintjes

Maart is jeugdtheater maand

Gesloten voor publiek of niet, Theater Het Pakhuis weet de mensen tóch te bereiken. Er gaat nu zelfs een bijzondere reeks jeugdtheater van start, waarvan iedereen thuis via livestream ‘Zaal 2’ kan genieten! Dankzij de hoge kwaliteit van de voorstellingen valt er ook voor volwassenen veel plezier aan te beleven.  

Maart is de maand voor jeugdtheater bij Theater Het Pakhuis in Hoorn! Dat is te danken aan de samenwerking met Buro Bannink uit Rotterdam, een groot landelijk impresariaat voor jeugdtheater. Buro Bannink ontdekte de uitgebreide mogelijkheden die Het Pakhuis biedt voor livestreams en besloot een groot deel van de geplande (en geannuleerde) voorstellingen te gaan registreren. In plaats van een tournee te maken door het land, reizen de diverse gezelschappen nu af naar Hoorn om in totaal 8 voorstellingen te registreren Theater Het Pakhuis. 

Boek nu je kaarten

Vrolijk verder

De jeugdtheater maand begint al op 27 februari om 15.00 uur met de livestream van  ‘Katton’, de avonturen van Ton de kat die voor het eerst buiten gaat spelen. Een grappige en originele knutselvoorstelling voor peuters én volwassenen. Om 19.30 uur kun je gaan genieten van ‘Het meisje dat geboren is om tegen te werken’, een 9+ voorstelling die losjes is gebaseerd op een Griekse klassieker, Antigone. En zo gaat het vrolijk verder in alle weekends van maart. Buro Bannink en Theater Het Pakhuis willen de wereld graag een beetje mooier maken, door zoveel mogelijk kinderen en jongeren in aanraking te laten komen met theater. De voorstellingen zijn van hoge kwaliteit en dat geldt ook voor de registraties. 

Thuispubliek

Zo kan het hooggeëerde publiek in deze barre tijden toch genieten van verfrissend, speels en fantasievol theater. En dat is een mooie troost. De livestream wordt opgenomen in de ‘echte’ theaterzaal van Theater Het Pakhuis en is te bekijken via het YouTube kanaal: de virtuele Zaal 2. Boek een voorstelling en je krijgt een link opgestuurd, vervolgens kun je op telefoon, computer, tablet en/of smart TV genieten van geweldig jeugdtheater. Je kunt een stoel (kijken voor 1 persoo)n, of bank (kijken met meerdere personen) bestellen. Op www.pakhuishoorn.nl, vind je alle informatie over de serie voorstellingen, het boeken en de techniek. 

Voordeel

Er zijn natuurlijk kosten aan het bekijken va de livestreams verbonden, want voor zowel Buro Bannink als Het Pakhuis geldt dat ze keihard inkomsten nodig hebben om deze lastige tijd te overleven. En in vergelijking met ‘live’ theater vallen die kosten erg mee, zeker als je met meerdere personen tegelijk kijkt. Ook is er een mooi totaalpakket met flinke korting beschikbaar (€ 45 in plaats van € 75) voor wie voor alle peuter- en kleutervoorstellingen een bank boekt. Gebruik daarvoor kortingscode pklente2021 in je winkelmandje. Veel plezier bij de voorstellingen!

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link