Theater huren

Theater huren
Theater huren
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

U wilt een theater huren? Dat is een fantastisch idee! Want of u nu een zaal zoekt voor een zakelijk evenement of voor een persoonlijke gebeurtenis, in de theaters in Nederland kunnen vrijwel alle soorten events georganiseerd worden! Van congres tot bruilofsfeest, lees er hieronder meer over.

Theater huren voor een zakelijk evenement

Elk bedrijf heeft weleens speciale gelegenheden waarbij het nodig is om een zaal te huren. Wat bijvoorbeeld te denken van een belangrijke vergadering of een groot congres?

Of is het weer tijd voor het jaarlijkse personeelsfeest? Voor al deze evenementen kunt u een theater huren. Enkele andere mogelijkheden voor het organiseren van een zakelijk event:

  • workshops
  • exposities
  • trainingen

Als u zelf nog een ander evenement wilt organiseren dan is dat natuurljk ook mogelijk! Het theater is voor talloze gelegenheden geschikt, neem even contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Theater voor feesten en partijen

Ook als u persoonlijk iets te vieren heeft, is een theaterzaal huren een goede optie. Zoekt u nog een mooie ruimte voor uw huwelijksfeest? Bent u op zoek naar een leuk zaaltje voor een afstudeerborrel? Ook hiervoor kunt u in het theater terecht, voor een onvergetelijke gebeurtenis!

Uitgebreide mogelijkheden

Waarvoor komen mensen naar een theater? Voor een heerlijk verzorgd en ontspannen avondje uit natuurlijk! En het mooie is dat dit niet alleen geregeld wordt bij theatervoorstellingen, maar ook bij zakelijke en persoonlijke evenementen! Alle medewerkers van het theater zijn er perfect op ingespeeld om het de bezoekers geheel naar wens te maken.

Ook zijn alle voorzieningen aanwezig voor een topavond. Natuurlijk is er voldoende sanitair voor uw gasten, maar vergeet ook de garderobe en de horecavoorzieningen niet. Uiteraard is het mogelijk om bij uw evenement de catering te laten verzorgen. En de licht- en geluidsinstallatie maken uw event helemaal af! Wacht niet langer en huur nu een theaterzaal!

Hier kunt u alle theater huur vinden, neem contact op voor alle mogelijkheden.

Theater huren
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link

Pin It on Pinterest

Deel pagina