Theateralliantie

Theateralliantie

Samen voor succesvol theater

Theateralliantie

Theateralliantie verbindt Nederlandse theaters, producenten en makers en brengen partijen in de theatersector samen. Zo worden theaters mede-eigenaar van producties. De Theateralliantie maakt vernieuwende combinaties, stimuleren creativiteit en spreiden risico en kosten. Meer budget, bereik en connecties, meer mogelijkheden.

Het ontstaan

Er is een tekort aan producties voor grote zalen; programmering die aansluit bij de wensen van theater en theaterbezoekers. Dit komt door het risico en de hoge kosten die grootschalige producties met zich meebrengen. De Theateralliantie is de matchmaker tussen theaters en producenten. Met risico-, kostenspreiding en vooral co-creatie zorgen zij voor kwalitatieve theaterproducties op de planken van Nederlandse theaters.
 
Theaters worden mede-eigenaar van producties. Hierdoor creëren ze samen programmering die aansluit bij de bezoeker. Naast samenwerking, helpen ze bij financiering en stimuleren ze innovatie. Door zich in te zetten als coördinator, boeker, coproducent en marketeer ondersteunen ze in de groei van anderen. Met meer production value  verhogen ze de kansen op succes. Zo beantwoorden ze de vraag van Nederlandse theaters naar extra programmering.

Producties Theateralliantie

Theateralliantie sluit zich zich bij de wensen van de theater. Zij weten wat hun bezoekers willen zien. Met passende theaterproducties zorgt Theateralliantie voor volle zalen en tevreden bezoekers.

Producties:

  • Hello Dolly!
  • Amadeus
  • Annie de musical
  • Oklahoma
  • De man van La Mancha
  • Charlie and the Chocolate Factory
  • Come From Away
  • Diana en Zonen

De producties van Theateralliantie zijn in de theaters in Nederland te zien!

Contactgegevens Theateralliantie

Sarphatistraat 370
1018 GW Amsterdam
Telefoon: 020 520 6961

Website

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.