Theaterconcert Franklin Brown & TinyLittleBigband

Franklin Brown & TinyLittleBigband presenteren theaterconcert ‘Las Vegas Legends’

De TinyLittleBigband, onder aanvoering van leadzanger Franklin Brown, brengt een spetterende hommage aan de gloriedagen van Las Vegas en haar legendes. Frank Sinatra, Tom Jones, Elvis Presley, Wayne Newton, Louis Prima, The Ratpack… Elk van deze Legends heeft zijn eigen verhaal.

Las Vegas Legends gaat op 6 februari 205 in première in het Oude Luxor Theater in Rotterdam. De volledige speellijst is te vinden op https://www.bostheaterproducties.nl/producties/las-vegas-legends/.

Franklin Brown en zijn TinyLittleBigband koppelen spannende, ontroerende, humoristische en vooral verrassende anekdotes aan de absolute evergreens uit de muzikale geschiedenis van Vegas. Van de eerste tot de laatste minuut wisselen verbazing en herkenning elkaar af. De meeste van deze Legends, de artiesten die in de grote casino’s optraden en de stad groot maakten, zijn er inmiddels niet meer maar hun muziek leeft voort.
De vocale power van Franklin Brown in combinatie met de TinyLittleBigband, brengen deze muziek in zijn beste vorm terug waar het hoort: Live op het podium, voor een live publiek! Laat je meenemen naar het Las Vegas van de 50’s, 60’s en 70’s en ontdek de geheimen achter de Las Vegas Legends.

Over TinyLittleBigband:
TinyLittleBigband is de meest stijlvolle band van Nederland! Topmuzikanten en een gepassioneerde frontman bieden een zwoele nachtclubsfeer en stijlvol live entertainment.

De band wordt gevormd door leadzanger Franklin Brown, pianist Pieter van Santen, contrabassist Bas Schneider en drummer Rene Winter. Deze Party-Kings bepalen de sfeer en maken zo van elke gelegenheid een onuitwisbare herinnering!

Lees meer over de voorstelling

(c) Lianne Dekker

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.