Theaterloods Festival 2016

Theaterloods Festival 2016

Theaterloods Festival 2016
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling

Vier dagen vol kunst, cultuur en natuur die uitdagen en inspireren. Van woensdag 31 augustus tot en met zaterdag 3 september in en rond De Theaterloods in Radio Kootwijk, het kuuroord voor de ziel en de zaak. Vier dagen om je te laten onderdompelen in een gevarieerd en bijzonder aanbod. Om daar vervolgens met hernieuwde energie uit te komen. Werk, leven en liefde, wat is voor jou werkelijk van waarde? Jouw verlangen, jouw ambitie krijgt een inspiratieboost op het Theaterloodsfestival.

Programma Theaterloods Festival 2016

Theaterloods Festival 2016Met theatervoorstellingen en muziek van Productiehuis Plezant, workshop van De Droomfabriek, optredens van Paul de Munnik en van Joris Linssen & Caramba, lezingen van bestseller auteur Geert Kimpen, van prof. Matthijs Schouten en prof. Wessel Ganzevoort, Hamlet en Macbeth wandeling, Le Grand Café op de hei, ‘To believe or not to believe’ met Ramses Graus, Inspiratiepareltjes; korte voorstellingen over werk, leven en liefde, Quest Trek, De Theaterloods vloer op, Complimentenkabinet, Bibliotheek van Verlangen, Duizend Vragen wand, Ode aan de liefde, Cinema, culinaire verwennerijen en nog veel meer inspirerende verrassingen.

Een keuze uit meer dan 20 bijzondere optredens, lezingen en avontuurlijke ontmoetingen. En dat alles op een magische plek midden op de Veluwe, in Radio Kootwijk. Boek een dagkaart (€ 29,50) of een passe-partout (€ 105,00 voor alle 4 dagen).

Over de Theaterloods

Theaterloods Festival 2016Te midden van een schitterend natuurgebied op de Veluwe, op het terrein van het voormalig Zendstation Radio Kootwijk staat De Theaterloods, tevens het huistheater van Plezant; de plek voor een ultieme dag de hei op. De Theaterloods is een voormalige werkloods die als rijksmonument met behoud van het specifieke karakter is ingericht als een goed geoutilleerd theater voor 150 mensen. Er zijn diverse subruimtes en een ruime foyer met ontbijt, lunch en diner mogelijkheid.

Het is een bijzondere lokatie voor inspirerende dagprogamma’s waarbij werk, natuur en cultuur samen komen. De Theaterloods is voortgekomen uit de samenwerking tussen het kernteam Radio Kootwijk van Staatsbosbeheer en Plezant, productiehuis voor muziektheater.

 

Theaterloods Festival 2016
0 -------- (0 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sort by:

Be the first to leave a review.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

 

 

Pin It on Pinterest

Deel pagina