Theatervoorstelling War Horse in het Koninklijk Theater Carre

Theater Carre - Amsterdam

War Horse is een internationaal bekroonde theatervoorstelling die is gebaseerd op het gelijknamige boek van bekende kinderboekenschrijver Michael Morpurgo. De voorstelling vertelt een verhaal over strijdlust, durf en kameraadschap en is voor het Nederlandse toneel bewerkt door Nick Stafford en mede door de VandenEnde Foundation en American Express mogelijk gemaakt.

Tickets

Ticketprijzen variëren van 15 euro (rang 4) tot de eersteklas Platinum zitplekken van 79 euro. Let wel op: deze prijzen gelden echter alleen in de try-out periode. Kaarthouders van American Express krijgen toegang tot de beste plaatsen voor deze spectaculaire show die op 14 juni in het Amsterdams Koninklijke Theater Carré in premiere gaat. Nog geen creditcard? Op de site van American Express kun je alle creditcards vergelijken van American Express en profiteer je vandaag nog van de beste plaatsten.

Het verhaal

Hoofdrolspeler is de jonge Albert, wiens trouwe paard Joey door het leger wordt toegeëigend als strijdmiddel in de eerste wereldoorlog. Het paard raak in de loop van de voorstelling echter verstrikt in vijandelijk gebied en belandt uiteindelijk in handen van de Duitsers. Albert’s liefde voor het bijzondere dier kent geen landsgrenzen en uiteindelijk doet hij er alles aan om zijn geliefde dier terug te krijgen.
Het verhaal wordt gedeeltelijk verteld door het bijzondere poppentheater van The Handspring Puppet Company uit Zuid-Afrika. Tijdens deze adembenemende show geniet je van indrukwekkende levensgrote paarden in een authentieke setting die je voor even meeneemt in de geschiedenis.

Internationaal succes

War Horse is ook in het buitenland een daverend succes. In de UK bijvoorbeeld is de voorstelling sinds 2007 al door meer dan 4 miljoen theaterliefhebbers bezocht. Daarnaast toert de voorstelling ook de USA en is verder o.a. in Duitsland en Ierland te zien. In 2011 heeft Steven Spielberg een succesvolle verfilming gemaakt van War Horse. In deze, met maar liefst 6 oscars bekroonde, kaskraker spelen o.a. Emily Watson en Jeremy Irvine in de hoofdrol. Voor nu kun je genieten van deze unieke voorstelling van War Horse in Theater Carré, maar wees er snel bij!

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.