Theaterwinkel

Theaterwinkel

Na een voorstelling wil je vaak nog wel een keer! Of je zou bijvoorbeeld graag een herinnering willen. Of je wilt de voorstelling graag (her)beleven met iemand die er niet bij kon zijn. Voor dit en meer kun je terecht in de nieuwe theaterwinkel van NTK!

Theaterwinkel NTK

NTK heeft naast kaartverkoop van theatervoorstellingen nu namelijk ook een Theaterwinkel. In de theaterwinkel kan iedereen terecht voor het kopen van een aandenken aan een voorstelling of bijvoorbeeld een dvd-registratie of boek van een voorstelling.

De nieuwste gadgets koop je in de Theaterwinkel

In de theatershop van NTK vind je allerlei leuke musical souvenirs. Wat bijvoorbeeld te denken van een tas of mok van die leuke nieuwe musical? Naast gadgets van de nieuwste theatervoorstellingen vind je hier ook leuke merchandise van theatervoorstellingen van voorgaande seizoenen. Leuke cabaret-dvd’s van Tineke Schouten, cd’s van de voorstellingen van Nijntje of een dvd van de leuke kindervoorstellingen van Van Hoorne Entertainment zoals Rapunzel? Het is allemaal te verkrijgen in de theaterwinkel van NTK. Het aanbod verschilt per voorstelling en wordt regelmatig afgewisseld.

Neem snel zelf een kijkje in de theaterwinkel van NTK.

Leuk om te lezen