ThuisTheater

ThuisTheater

ThuisTheater
5 -------- (1 stem)
Beoordeling

Wat zou het toch mooi zijn als er één plek op internet zou zijn waar een groot deel van de Nederlandse en Belgische theatervoorstellingen is terug te kijken. Die plek is er nu, met ThuisTheater! Hier kunt u onder andere toneel, komedie, cabaret en dans terug zien.

Over ThuisTheater

Wilt u thuis een theatervoorstelling bekijken? Heeft u een voorstelling gemist in het theater of wilt u een leuke voorstelling nogmaals bekijken? Op ThuisTheater kunt u voor weinig geld en zonder een abonnement af te sluiten talloze voorstellingen terug kijken.

Hoe werkt ThuisTheater?

Ga naar ThuisTheater.nl. Hier kunt u een theatergenre kiezen, zoals toneel of cabaret. Kies de voorstelling waar uw interesse naar uit gaat. Dan kunt u een korte preview van de voorstelling bekijken en lezen waar de voorstelling over gaat. Klik onderaan de pagina op de button “Bekijk deze voorstelling nu voor maar slechts €3,00”. Vul uw e-mailadres in. Hierna wordt u doorgestuurd naar de betaalmethodes, u kunt onder andere via iDeal betalen. Als de betaling is gelukt kunt u direct beginnen met kijken. Zo eenvoudig is het! Ondertussen ontvangt u op uw e-mailadres een bewijs van betaling en een link naar de voorstelling. Mocht u de voorstelling bijvoorbeeld later of onderweg willen kijken, dan kunt u drie dagen lang de voorstelling nog afspelen op alle devices zoals uw telefoon en tablet. Wij wensen u veel kijkplezier!

Greep uit het aanbod van ThuisTheater.nl

ThuisTheater heeft al een groot aanbod van verschillende voorstellingen. Vele genres zijn vertegenwoordigd, waaronder cabaret, muziek, toneel en komedie. Een kleine greep uit het aanbod van de voorstellingen die u hier voor een klein bedrag online kunt bekijken:

  • Homemade Productions – Razend (Carry Slee)
  • Marc de Hond – Scherven brengen geluk
  • Meiden van Los – VAST
  • Stef Bos – Een sprong in de tijd
  • Joost Spijkers – Spijkers
  • De Verleiders – Door de bank genomen
  • Paulien Cornelisse – Maar ondertussen
  • Karin Bruers – We komen er wel

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van voorstellingen, er is nog veel meer te bekijken. En uiteraard wordt dit aanbod telkens aangevuld.

Eigen voorstelling op ThuisTheater?

Bent u theatermaker in Nederland of België? En lijkt het u leuk om uw eigen voorstelling online te plaatsen op een pay-per-view kanaal? Dan kunt u uw voorstelling aanmelden op ThuisTheater.nl. ThuisTheater is hiervoor het beste, mooiste en meest interessante kanaal. Wilt u zich hiervoor aanmelden of heeft u hier nog vragen over? Dan kunt u mailen naar [email protected]

ThuisTheater, hét on-line theaterkanaal voor de theaterliefhebber! Bekijk voor meer informatie www.thuistheater.nl

ThuisTheater

 

ThuisTheater
5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Leuk om te lezen

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: [email protected]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link