Tickets kopen

Wilt u tickets kopen voor een leuke voorstelling? Zoek niet verder want u bent op de juiste plek aangekomen. Hier kunt u officiële tickets kopen voor veel verschillende theatervoorstellingen. Houdt u bijvoorbeeld erg van cabaret? Geniet u meer van een indrukwekkende opera? Of vindt u het juist erg leuk om met de kinderen naar het theater te gaan? U vindt bij ons altijd iets van uw gading. Bij alle voorstellingen op onze website krijgt u direct de mogelijkheid om tickets te kopen.

Tickets kopen voor cabaretvoorstellingen

Heeft u wel zin in een avondje lachen? Dat kan natuurlijk uitstekend tijdens een voorstelling van een leuke cabaretier in de theaters. Nederland kent heel veel verschillende cabaretiers, denk bijvoorbeeld aan Youp van ’t Hek, Najib Amhali, Tineke Schouten en Jochem Myjer. Voor elke soort humor is wel een cabaretier te vinden die dit theaterseizoen met een grappige cabaretshow in de theaters te bekijken is. Natuurlijk kunt u voor deze voorstellingen bij ons tickets kopen.

Neem een kijkje bij alle cabaretvoorstellingen.

Musical tickets kopen

Natuurlijk kunt u op onze website ook terecht om musical tickets te kopen. De bekendste musicalproducent van ons land is waarschijnlijk Stage Entertainment. Elk seizoen brengt Stage Entertainment minstens één topmusical op de planken waar honderdduizenden mensen op af komen. Daarnaast zijn er nog verschillende andere producenten, bijvoorbeeld Bos Theaterproducties en DommelGraaf & Cornelissen, die ook prachtige musicals produceren elk seizoen.

Bekijk snel alle musicalvoorstellingen.

Tickets kopen in alle genres

Op onze website vindt u een overzicht van de mooiste en beste voorstellingen die er de komende tijd te bekijken zijn in de theaters in Nederland. Of u nu uit Maastricht of uit Groningen komt, iedereen kan hier theaterkaartjes kopen voor een voorstelling in de buurt.

Bezoekt u graag toneelvoorstellingen? Elk seizoen worden er verschillende nieuwe voorstellingen geproduceerd door onder andere Toneelgroep Maastricht, Toneelgroep Oostpool en Toneelgroep Amsterdam.

Dit zijn niet alleen toneelvoorstellingen voor volwassenen, er worden ook regelmatig voorstellingen voor (oudere) kinderen geproduceerd. Daarnaast vindt u op onze site de beste dans- en muziekvoorstellingen.

Bekijk alle voorstellingen.