Tijd Zat – Bovenste Knoopje Open

Tijd Zat - Bovenste Knoopje Open

Cabaret en muziektheater over nieuwsgierigheid, intimiteit en onze verbinding met de aarde door ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers.

Tijd Zat – Bovenste Knoopje Open (15+)

Beiden drieëntwintig jaar. De precieze leeftijd dat je te oud bent om kind te zijn en te jong om er een te krijgen. Vinden wij zelf dan. Een voorstelling over onze vaders, hun vaders en de vaders die we misschien ooit zullen zijn. Tenminste, als de wereld wat minder naar de filistijnen gaat. Maar goed. Tijd zat.

Een muzikale cabaretvoorstelling over de snel draaiende en soms zeer harde en individualistische wereld waarin bijna-schoolverlaters zich steeds meer en meer begeven. Bovenste Knoopje Open wil met deze voorstelling jongeren inspireren en hun blik verruimen. Op humoristische en scherpe wijze willen zij een ode geven aan een intieme samenleving van mens en natuur.

In deze voorstelling brengt Bovenste Knoopje Open een ode aan intimiteit. Over nieuwsgierigheid naar de ander. Over luisteren en doorgeven. Laat je meevoeren met deze twee energieke en charmante cabaretiers. O, en vergeet niet het kind dat je vroeger was mee te nemen.

Deze voorstelling is te boeken in theaters, maar ook voor middelbare scholen via STT-Produkties. Bovenste Knoopje Open heeft speciaal een versie gemaakt voor schoolverlaters.

 

 

 

Speellijst Tijd Zat

Cabaret en muziektheater over nieuwsgierigheid, intimiteit en onze verbinding met de aarde door ontwapenende en aanstekelijke verhalenvertellers.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.  

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link