Tim Teunissen – Sandra gaat avondvullend

Tim Teunissen - Sandra gaat avondvullend

Een tragikomedie over kwetsbaarheid, schone schijn en onvoorwaardelijke liefde.

Sandra gaat avondvullend

Het leven van de onlangs gescheiden en lichtelijk overstappen stewardess Sandra speelt de hoofdrol in Sandra gaat avondvullend. Opstandige pubers, bezuinigingen bij de luchtvaartmaatschappij en ongemakkelijke blind-dates zorgen ervoor dat ze keer op keer op de proef wordt gesteld. Sandra heeft het niet makkelijk.

Tim Teunissen

Cabaretier Tim Teunissen speelt in z’n eentje alle personages uit Sandra’s leven. Razendsnel schakelt hij van de ene naar de andere rol: Van een bemoeizieke purser naar een piloot die in een benauwde amoureuze toestand ver-strikt is geraakt. En van een ambitieuze vlogster naar een racistische rij-examinator die het eigenlijk allemaal heel goed bedoelt. Ze maken ruzie, hebben haast, doen hun best en vallen door de mand. 

In 2016 won Tim de Persoonlijkheidsprijs op het Camerettenfestival met zijn 1ste onemanshow Vluchten Kan Altijd. In 2019 speelde hij samen met Merel Baldé TWO SHOWS ONE GIG (dubbelprogramma) en als acteur in o.a de voorstellingen Circus Reve van Stichting Moskou, Poz Paradise en ANNE.

Speellijst Sandra gaat avondvullend

Koop nu kaarten voor de tragikomedie over kwetsbaarheid, schone schijn en onvoorwaardelijke liefde, waarbij Tim Teunissen alle personages speelt uit Sandra’s leven. 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link