Tineke Schouten – Highlights

Tineke Schouten - Highlights

“Het leven is eigenlijk een reis waar je het beste van moet zien te maken.” Vanaf het moment dat Tineke op haar achtste verjaardag een speelgoedgitaar kreeg, had ze nog maar één wens: een beroemde zangeres worden in de traditie van bekende singer/songwriters uit de jaren zestig als folkzangeres Joan Baez, chansonnière Françoise Hardy en Esther Ofarim, de vrouwelijke helft van het zangduo Esther en Abraham Ofarim. Dus toen de speelgoedgitaar werd ingeruild voor een echte gitaar, kon het avontuur beginnen!

Over Tineke Schouten

Al vele jaren behoort Tineke Schouten tot de top van het Nederlandse theatercabaret. Ze maakte meer dan 23 theatershows in ruim 35 jaar tijd. Ze maakte prachtige liedjes, ontwikkelde ontelbare sketches, typetjes en tv-shows. In de loop der jaren heeft ze een immense fanbase opgebouwd.

Tineke Schouten – Highlights

In theaterseizoen 17-18 zette ze een persoonljke show neer, in seizoen 18-19 is het de tijd voor een reis door haar beroepsmatige carrière. Talloze hoogtepunten uit de in 35 jaar tijd gevulde schatkist met typetjes, sketches en liedjes worden in een nieuw jasjes gestoken en zijn weer opnieuw te bewonderen. Natuurlijk komen er ook nieuwe sketches en liedjes aan bod. Dee show mag oop wel dat Top Tien 3 heten. Een monument van een show, gegarandeerd een fantastische avond uit!

Bron: Ntk.nl + TinekeSchouten.nu
Foto: Roy Beusker

Speellijst Tineke Schouten – Highlights

Het is tijd voor een reis door Tineke’s beroepsmatige carrière!

Bekijk hier de speellijst van deze voorstelling.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link