Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Tis Hier Geen Hotel

Tis Hier Geen Hotel

De voorstelling voor iedereen met een puber in huis of die ooit zelf puber is geweest.

Tis Hier Geen Hotel

Het leven met pubers is nooit saai. Gesmijt met deuren, muziek tergend hard, continue rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer. Iedere dag ga je als ouder door de emotionele rollercoaster die het puber-ouderschap nou eenmaal met zich meebrengt. Je aanwezigheid als ouder louter wordt gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wil zijn en op afroep voor taxichauffeur wilt spelen.

In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld, en vooruit, ook met heel veel wijn.

(over)leven met pubers

Tis Hier Geen Hotel is een voorstelling voor iedereen met een puber in huis of die zelf ooit puber is geweest. Herkenbaar, humoristisch en soms gênant. 

De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe en is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Speellijst Tis Hier Geen Hotel

Heb jij een puber in huis? Ben je zelf ooit puber geweest? Dan mag je deze voorstelling niet missen. Koop nu kaarten bij een theater bij jou in de buurt. 

Leuk om te lezen