Toms Magische Speelgoedwinkel

toms magische speelgoedwinkel

Met Toms Magische Speelgoedwinkel brengt I&L Entertainment haar derde familiemusical in de Nederlandse theaters. Een oorspronkelijke voorstelling die geschreven is om de fantasie van het publiek te prikkelen en hun vergeten dromen, als vliegen of in het bezit zijn van superkrachten, te herbeleven. Een avontuurlijke voorstelling vol magie, humor en een theaterbelevenis voor de hele familie.

Toms Magische Speelgoedwinkel (reprise)

In een prachtig kleurrijke speelgoedwinkel woont Tom. Elke avond als de lichten doven en de klok slaat komt Tom uit zijn schuilplaats en ziet de winkel magisch tot leven komen. De populaire Hercules is zijn beste vriend en een echte superheld. In zijn fantasie beleven ze grandioze avonturen, totdat Hercules’ jaloerse vijand Hades verschijnt. Hades heeft niets met al die vrolijkheid en wil het liefst de winkel en de rest van de wereld in duisternis hullen. Tom zal al zijn krachten moeten gebruiken om zijn ‘thuis’ te redden en de wereld te laten zien dat hij een superheld is.

I&L Entertainment

“De komende jaren willen we over Tom en zijn speelgoedwinkel meerdere voorstellingen gaan maken. De intentie is om rondom dit karakter een volledig nieuwe wereld te creëren en daarom hebben we de keuze gemaakt om de werktitel Hercules te veranderen in Toms Magische Speelgoedwinkel.”

Cast Toms Magische Speelgoedwinkel

Hoofdrollen in de voorstelling zullen gespeeld gaan worden door;

  • Jeroen Phaff
  • Marleen van der Loo
  • Bartho Braat
  • Maikel Nieuwenhuis
  • Michelle Smit
  • Rubin van Gent
  • Flore Koopen
  • Erwin Dekker
  • Ilse Hamminga

Muziek zal gemaakt worden door onze vaste componist Bas van den Heuvel.

Toms Magische Speelgoedwinkel, van de makers van de familiemusicals Arthur en de strijd om Camelot en Robin Hood en het verdwenen goud.

Bron: I&L Entertainment

Speellijst Toms Magische Speelgoedwinkel (reprise)

Deze voorstelling is afgelopen.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

[rwp-review id=”0″]

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link