Trigger – Rayen Panday

Trigger - Rayen Panday

De natuurlijkste en meest ontspannen cabaretier vraagt zich af wat er nog echt speciaal is in ons leven.

Trigger – Rayen Panday

Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking News’? Waarom moet je het er tegenwoordig bij zetten als je een foto hebt genomen zónder filters? Waarom hebben we het nodig om constant door van alles en nog wat te worden getriggerd?

De overvloed aan triggers heeft juist een averechts effect. Alles, inclusief jezelf, maar de hele tijd bijzonder vinden… Wat is er nog écht speciaal? Is wat Rayen Panday zich afvraagt in zijn vijfde solovoorstelling. Hij is niet te beroerd om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af. Ondertussen vertelt hij op zijn eigen, inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven. Daarbij zingt hij heerlijke nummers, met eigen pianobegeleiding.

Van alle jonge comedians in Nederland is Rayen Panday degene met de natuurlijkste en meest ontspannen podiumprésence, waarmee hij zich schaart in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfeld.

Over Rayen Panday

​Cabaretier Rayen Panday besloot iets te doen wat hij stiekem al heel lang wilde: mee doen aan een open podium. Hij wordt gevraagd om mee te doen met het Groninger Studenten Cabaret Festival, waar hij er met de persoonlijkheidsprijs van door ging. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian en sinds 2016 lid van Comedytrain.

Zijn internationale succes werd nog groter toen hij als één van de drie comedians gevraagd werd om een eigen Netflix-special op te nemen, getiteld ‘Comedians of the world’. 

Speellijst Trigger

Koop nu kaarten voor de vijfde solovoorstelling van Rayen Panday, waar hij zich afvraagt wat er nu nog écht speciaal is in het leven.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link