Uniek concert Maarten Heijmans & Nico van der Linden in PopUp Podium

Uniek concert Maarten Heijmans & Nico van der Linden in PopUp Podium

Geniet van een eigentijdse interpretatie van het werk van Ramses Shaffy, onder leiding van de pianist die jarenlang met hem heeft samengewerkt. 

Uniek concert Maarten Heijmans & Nico van der Linden in PopUp Podium

Acteur en zanger Maarten Heijmans staat op vrijdag 3 juli in het PopUp Podium met een ‘Shaffy Request’-concert: een speciaal concert vol nummers van Ramses Shaffy, in een intieme, coronaproof setting voor slechts 80 man publiek. Omdat zijn clubtour de afgelopen maanden niet door kon gaan en naar volgend jaar is verplaatst geeft hij 3 concerten in het PopUp Podium in De Hallen Studio’s, waarbij het publiek mede mag bepalen welke nummers er gespeeld worden. De setting is daarnaast uniek, want een deel van het publiek zal het concert niet op een stoel, maar op een ‘chillplek’ op de grond beleven.

Nico van der Linden

Naast de begeleiding van zijn vaste bandleden Dafne Holtland en Frank van Kasteren wordt Maarten Heijmans bijgestaan door niemand minder dan Nico van der Linden: de pianist waar Ramses Shaffy jarenlang mee heeft samengewerkt en opgetreden. Van der Linden is dé kenner op het gebied van het Shaffy-repertoire, dus welk nummer – van de Ramses- klassiekers tot aan de meest obscure nummers – ook wordt ‘gerequest’: je bent aan het goede adres!

Maarten Heijmans

Maarten Heijmans is acteur en zanger, bekend van televisie (‘Het Klokhuis’, ‘Klem’) en film (‘Wat is dan liefde’) en vaste speler bij Internationaal Theater Amsterdam. Na het spelen van Ramses Shaffy in de televisieserie ‘Ramses’ – een rol die hem een Gouden Kalf en een Emmy Award opleverde – kwam hij vorig jaar met het album ‘RAMSES’, een eigentijdse en persoonlijke interpretatie van het klassieke werk van Ramses Shaffy.

PopUp Podium

Pop Up Podium is een initiatief van De Hallen Studio’s, die onderdeel zijn van het populaire Hallen-complex in Oud-West.

De kleinschalige concerten in PopUp Podium vinden plaats in intieme huiskamersetting, met fauteuils, makkelijke banken en sfeervolle verlichting. Tijdens de speciale concerten van Maarten Heijmans zijn ook speciale ‘chillplekken’ beschikbaar, waarbij de bezoeker zelf zijn of haar slaapzak of kussen mee kan nemen. Bezoekers genieten met een drankje en hapje in een coronaproof omgeving, in de twee zalen van De Hallen Studio’s, die zijn omgetoverd tot intiem theater.

Het PopUp Podium in De Hallen Studio’s is er tenminste tot september. Informatie en kaarten: www.popuppodium.com. Kaarten voor het concert van Maarten Heijmans zijn vanaf nu te koop via www.popuppodium.com/event/maarten-heijmans-met-nico-van-der- linden

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link