Van der Laan & Woe – NG (reprise)

Van der Laan en Woe

Van der Laan en Woe maken furore op televisie met Even Tot Hier. In 2022 wonnen ze met hun tv-show de Gouden Televizier-Ring. Maar het duo voelt zich pas echt thuis in het theater. In februari spelen ze hun persoonlijkste theatervoorstelling ooit.

Van der Laan & Woe – NG (reprise)

Althans, voor Jeroen. Wat is hij voor iemand? Wat drijft hem? Waar komt hij vandaan en waar gaat hij naartoe? Samen met Niels gaat hij opzoek naar de antwoorden op de prangende vragen van zijn bestaan.

Ook in de zevende theatershow van Van der Laan en Woe wemelt het van de grappen, de scènes en de muzikale acts.

Van der Laan en Woe winnen Ere Zilveren Nipkowschijf met ‘Even tot hier’
Het duo Van der Laan & Woe wint de Ere Zilveren Nipkowschijf voor het satirische televisieprogramma Even tot hier. Van der Laan en Woe maken in het programma “lastige onderwerpen toegankelijk voor een breed publiek”, stelt de jury van de Ere Zilveren Nipkowschijf. Zij mixen die onderwerpen “handig met andere grappen over alles en iedereen”. “Het is zó goed”, zei jurylid Angela de Jong bij Jinek. “Ze slagen erin om elk jaar beter te worden. We dachten: dat kun je met een gewone nominatie belonen, maar dat volstaat eigenlijk niet. Dus hup: de Ere Nipkow.”

www.vanderlaanenwoe.nl

Beeld: Amy van Leiden & Jeroen Kolkman

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.