Vanaf 1 oktober nieuwe acteurs in Soldaat van Oranje

Vanaf 1 oktober nieuwe acteurs in Soldaat van Oranje

Erik Hazelhoff wordt gespeeld door Alexander Schuitema, Koningin Wilhelmina door Sylvia Poorta en Beau Schneider speelt Fred.

Soldaat van Oranje – De Musical is, na een pauze van bijna achttien maanden, vanaf vandaag weer te zien in de TheaterHangaar! Na een repetitieperiode met regisseur Theu Boermans en resident director Kevin Schoonderbeek, speelt de voorstelling bij de heropening op 1 oktober in een deels vernieuwde samenstelling.

Nieuw in de cast is Alexander Schuitema die de rol van Erik Hazelhoff Roelfzema deelt met Alex van Bergen. Sylvia Poorta is, evenals Barbara Pouwels, terug als Koningin Wilhelmina. Cathalijne de Sonnaville debuteert als Charlotte, Julia Lammerts als Ada en Beau Schneider in de rol van Fred. Raymond Paardekooper en Genio de Groot zijn opnieuw te zien in de rol van Van ’t Sant.

De volledige cast is als volgt:
Erik – Alex van Bergen, Alexander Schuitema
Koningin Wilhelmina – Barbara Pouwels, Sylvia Poorta
Charlotte – Cathalijne de Sonnaville
Fred – Beau Schneider
Anton – Thijs Miedema
Chris – Jim Leijen
Bram – Eli ter Hart
Paul – Jochem Smit
Victor – Johnny Barendsen
Ada – Julia Lammerts
Hofdame Tessa – Dominique de Bont
Van ‘t Sant – Raymond Paardekooper, Genio de Groot

Het ensemble bestaat uit:
Joost van der Aa, Mitch Blaauw, Danique Bol, Guus Boswinkel, Dirk van den Brand, Folkert van Diggelen, Kas Driessen, Sem Gerritsma, Max Hameeteman, Gwenfyd Hilgersum, Ricky Kooyenga, Jolijn van de Pol, Eli Rietveld, Nino Ruiter, Lisa Schol, Esmee Tempels en Jaimie van Vliet.

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland