Vanaf vrijdag 5 mei komt Stayin’ Alive Disco Fever naar de Nederlandse theaters!

Vanaf vrijdag 5 mei komt Stayin' Alive Disco Fever naar de Nederlandse theaters!

Zes topzangers bouwen een knallend muzikaal feestje. Samen met een swingende live-band zingen zij de grootste disco-classics en hits uit nog steeds mega-populaire musicals als ‘Saturday Night Fever’, ‘Grease’ en ‘Fame’.  U wordt gegarandeerd besmet met de disco fever door hits als ‘I Will Survive’, ‘Daddy Cool’, ‘Stayin Alive’, ‘It’s Raining Men’ en ‘Night Fever’.

De voorstelling is na de premiere op vrijdag 5 mei in Schiedam te zien door heel Nederland.

Lees meer over Stayin’ Alive Disco Fever

Cast Stayin’ Alive Disco Fever

Linda Verstraten
Linda was eerder te zien in oa. 42nd street, Ciske de Rat, Tarzan (DE) en Kinky Boots. Speelt momenteel nog in de musical Checkpoint Charlie. Daarnaast is ze actief als stemactrice voor diverse films.

Martijn Vogel
Was al op jonge leeftijd te zien in: The Sound of Music en Pietje Bel en na zijn studie in tal van producties als: Wicked, The Little Mermaid, Grease, Jersey Boys, The Adams Family en Saturday Night Fever.

Esmee Dekker
Nadat ze afstuurde aan de Frank Sanders Academie was Esmée was eerder te zien in diverse grote musicals als: My Fair Lady, Lazarus, Rocky Horror Picture Show en momenteel in de nieuwe versie van Grease.

Ferry Doedens
Werd bekend door zijn rol als Lucas Sanders in GTST. Hij was te zien in tal van televisieseries en programma’s en was hiernaast te zien in diverse theaterproducties zoals: Wicked, Grease, The Bodyguard en The Rocky Horror Show.

Judith van der Wijst
Judith van der Wijst studeert aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Ze speelde op jonge leeftijd in oa. Annie van Albert Verlinde Entertainment en verschillende producties bij de Efteling, zoals Klaas Vaak, Sprookjesboom de Musical. Momenteel speelt ze nog in de musical: The Prom

Nigel Brown
Nigel zong en danste in Idols 4 (’07-’08) en The Voice of Holland 1(’10-’11). Speelde een discipel in The Passion 2014. Hij speelde in The Lion King NL (’16-’19) en The Lion King UK Tour (’19-’21). Verder zong hij in Aida in Concert (’19) en was hij tot voor kort te zien in Disney’s Aladdin.

 

Voor meer info en speellijst zie website.

Leuk om te lezen