Vergeten Dieren en Verloren Zaken

Vergeten Dieren en Verloren Zaken (6+)

Ga op reis door de magische wereld van Duda Paiva Company en ontdek welke dieren en zaken wij allemaal zijn vergeten. 

Verhaal Vergeten Dieren en Verloren Zaken (6+)

Welkom in de winkel van mijnheer Ut, waar bijzondere planten en dieren tot leven komen. Maak kennis met de laatste Dodo en de magische Buidelwolf, de nieuwsgierige Rinoceros en de gretige vleesetende plant. Mijnheer Ut houdt van álles in zijn winkel. Daarom verkoopt hij liever niks. Want waar blijven dingen als ze weg zijn? En wat zou er van mijnheer Ut overblijven als hij zijn winkel niet meer heeft?

Als op een dag mevrouw Caterpillar langskomt om de huur op te halen, blijkt de kassa leeg, maar de winkel zelf staat vol kostbaarheden. Dus besluit mevrouw Caterpillar wat uit te zoeken. Als zij haar oog op de dieren laat vallen, moet mijnheer Ut alle zeilen bijzetten om de winkel te redden. Gelukkig staat hij er niet alleen voor: de dieren komen in opstand en de plant bedenkt een list. 

Duda Paiva Company

Eén van de vaste spelers van Duda Paiva Company Tim Velraeds kwam met het idee voor Vergeten Dieren en Verloren Zaken. De inmiddels vierde jeugdvoorstelling van het gezelschap. De magische wereld van Duda Paiva Company is dé ultieme plek om vergeten dieren en andere vergeten zaken weer tot leven te brengen, bedacht Tim.

In Vergeten Dieren en Verloren Zaken door Duda Paiva Company wordt op lichtvoetige wijze de connectie zien tussen mens en natuur gepresenteerd.

Welke rol spelen wij in de wereld en welke keuzes kunnen wij maken?

Duda Paiva Company maakt visuele voorstellingen met poppen en dans. In de jeugdvoorstellingen wordt de wereld die kinderen kennen uit tekenfilms en games tot leven gebracht.

Speellijst Vergeten Dieren en Verloren Zaken

Koop nu kaarten voor een serieus grappig verhaal van Duda Paiva Company voor iedereen vanaf zes jaar!

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link