Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

Verliefd op Ibiza – De Musical

Verliefd op Ibiza Musical

Verliefd op Ibiza – De Musical is een musical van Rick Engelkes Producties. Het is een musicalversie van de gelijkgenaamde televisieserie en film. De musical speelt door heel Nederland.

Verliefd op Ibiza was een van de best bezochte bioscoopfilms in Nederland van de afgelopen jaren.

Over Verliefd op Ibiza – De Musical

Dé feel-good musical ‘Verliefd op Ibiza’. Over dat ene eiland waar vijftigers veertig willen zijn, veertigers dertig en twintigers de weg kwijt zijn.

Iedereen uit de familie rondom het vergeten popicoon Lex wordt deze zomer hopeloos verliefd. Op nieuwe gezichten, op oude bekenden, op nieuwe kansen, op waanideeën en op het zonnige Spaanse eiland zelf. Oude romances worden tegen beter weten in afgestoft en nieuwe liefdes zoeken onzeker hun weg; de hormonen stuiteren over de bar!

Het gezelschap rondom de verlopen popster, zijn familie en een beroemde voetballer, komt er tijdens een hete zomer achter dat liefde zich niet aan gebaande paden houdt. Én dat Ibiza meer is dan feestjes bij ondergaande zon.

‘Verliefd op Ibiza’ is een verhaal over grenzeloze hartstocht. Over buiten de lijntjes durven liefhebben. Over het doorbreken van vooroordelen en over het wonderlijke fenomeen dat we weg van huis, onder de verraderlijke vakantiezon, allemaal net even wat meer durven. Want jong of oud, liefde is voor iedereen. Op Ibiza zijn geen grenzen, daar kan je zonder vooroordelen met een kloppend hart buiten de lijntjes van de liefde kleuren!

Een romantische comedy musical die het nét even anders durft te doen.

Cast Verliefd op Ibiza – De Musical

In de hoofdrollen zijn onder andere;

  • Chris Tates
  • Mylene d’Anjou
  • Juneoer Mers
  • Guido Spek
  • Laura Ponticorvo
  • John Kraaijkamp
  • Laus Steenbeke

Producent Rick Engelkes: “Fantastische acteurs hebben we weten te casten voor deze feelgood musical. In de film speelde ik zelf de rol van het oude pop-icoon Lex, maar ik ben blij dat Chris Tates dit op toneel doet! En ik ben ook zeer enthousiast over het script en de muziek; de kracht van de film is omgezet naar een bijzondere beleving in het theater. Wat ons betreft zullen de toneelvloeren vanaf volgend jaar veranderen in een plek waar men de liefde viert, onzekerheid omzet in bravoure, zingt, danst en speelt.”

Na de premiere 3 februari 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam in première gaat de tour door Nederland van start!

Verliefd op Ibiza de film

De filmversie van de romantische komedie werd door Johan Nijenhuis geregisseerd en het verhaal gaat over de romantische besognes van enkele mensen die op het eiland Ibiza vakantie houden. In de film speelden onder andere Jim Bakkum, Simone Kleinsma, Georgina Verbaan en Rick Engelkes zelf. Later werd er op SBS6 ook nog een televisieserie uitgezonden die was gebaseerd op de film. De film trok in 2013 meer dan 700.000 bezoekers.

Bron + afbeelding: Rep.nu  

Speellijst Verliefd op Ibiza – De Musical

Nieuwsgierig naar deze musicalversie van de populaire film en televisieserie? Bekijk de speellijst van deze voorstelling.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.