Verliefd op Ibiza – De Musical

Verliefd op Ibiza Musical

Verliefd op Ibiza - De Musical
5 -------- (1 stem)
Beoordeling

Verliefd op Ibiza – De Musical is een musical van Rick Engelkes Producties. Het is een musicalversie van de gelijkgenaamde televisieserie en film. De musical zal vanaf najaar 2019 in verschillende theaters door heel Nederland te zien zijn. Verliefd op Ibiza was een van de best bezochte bioscoopfilms in Nederland van de afgelopen jaren.

Over Verliefd op Ibiza – De Musical

De filmversie van de romantische komedie werd door Johan Nijenhuis geregisseerd en het verhaal gaat over de romantische besognes van enkele mensen die op het eiland Ibiza vakantie houden. In de film speelden onder andere Jim Bakkum, Simone Kleinsma, Georgina Verbaan en Rick Engelkes zelf. Later werd er op SBS6 ook nog een televisieserie uitgezonden die was gebaseerd op de film. De film trok in 2013 meer dan 700.000 bezoekers.

Cast Verliefd op Ibiza – De Musical

In de hoofdrollen zijn onder andere Chris Tates, Mylene d’Anjou, Juneoer Mers en Guido Spek. Ook vlogster Laura Ponticorvo, John Kraaijkamp spelen in de musical.

Producent Rick Engelkes: “Fantastische acteurs hebben we weten te casten voor deze feelgood musical. In de film speelde ik zelf de rol van het oude pop-icoon Lex, maar ik ben blij dat Chris Tates dit op toneel doet! En ik ben ook zeer enthousiast over het script en de muziek; de kracht van de film is omgezet naar een bijzondere beleving in het theater. Wat ons betreft zullen de toneelvloeren vanaf volgend jaar veranderen in een plek waar men de liefde viert, onzekerheid omzet in bravoure, zingt, danst en speelt.”

De voorstelling gaat op 3 februari 2020 in het DeLaMar Theater in Amsterdam in première en maakt daarna een tour door het hele land.

Bron + afbeelding: Rep.nu  

Speellijst Verliefd op Ibiza – De Musical

Nieuwsgierig naar deze musicalversie van de populaire film en televisieserie?

Bekijk de speellijst van deze voorstelling.

 

Helaas, er zijn (nog) geen video’s beschikbaar.

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Verliefd op Ibiza - De Musical
5 -------- (1 stem)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van deze voorstelling?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van deze voorstelling?

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link