Vis à Vis kondigt nieuwe wintervoorstelling KRINGLOOP aan

Vis à Vis kondigt nieuwe wintervoorstelling KRINGLOOP aan

Vis à Vis kondigt nieuwe wintervoorstelling KRINGLOOP aan

Theatergezelschap Vis à Vis, bekend van de grootschalige buitenproducties aan het Almeerderstrand, lanceert de nieuwe wintervoorstelling Vis à Vis Adventures: KRINGLOOP. Vis à Vis Adventures is het fictieve reisbureau waarmee Vis à Vis Once-In-A-Lifetime-Experiences aanbiedt. Onder deze naam maakte Vis à Vis eerder de voorstellingen DEEP OCEAN (2020) en ANTARCTICA (2018). Dit keer zal de reis in het teken staan van een heuse ‘rommelretraite’ en is de eindbestemming geen ver oord, maar een bijzondere plek die dichtbij ligt.

Vis à Vis Adventures biedt deze reizen aan in de periode van 13 januari tot en met 12 maart 2022 en heeft de kringloopwinkel als bestemming. Het avontuur speelt zich binnen af, in onder andere De Rode Haring, het restaurant van Vis à Vis. De geheel verzorgde reis wordt georganiseerd door het team van Vis à Vis en is het creatieve debuut van artistiek leider Rutger Buiter bij het gezelschap.

“De kringloopwinkel is een inspirerende en inclusieve plek, met een belangrijke rol in de samenleving”, alsdus Rutger Buiter. ”Het is een veilige plek in een steeds sneller wordende wereld, waar zowel bijzondere spullen als mensen vaak een tweede leven vinden’. Daarom hebben we de kringloopwinkel als uitgangspunt voor deze reis genomen.”

Over KRINGLOOP

KRINGLOOP laat de wereld achter ieders favoriete koopjeswinkel zien, duikt in de hartverwarmende verhalen van de locals die de kringloopwinkel kleur geven en laat de bezoeker verdwalen tussen alle spullen en ideeën die een tweede kans krijgen.
De reis brengt je naar kringloopwinkel ‘De Hoop’, die momenteel enorme sprongen doormaakt op het gebied van efficiëntie en modernisatie, en daardoor dé perfecte bestemming is.

Kijk voor kaarten en meer informatie op www.visavis.nl 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link