Vis & Meer

Sinds 2010 verwelkomt restaurant Vis & Meer gasten in de Drieharingstraat. Het restaurant is gelegen in het meest gezellige straatje van Utrecht tussen het Vredenburg en de Oudegracht.

Vis & Meer

Vis & Meer is een charmant visrestaurant in Utrecht, dat zich toelegt op het aanbieden van een uitgebreide selectie aan visgerechten en zeevruchten, gecombineerd met een zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. De sfeer in het restaurant is uitnodigend en elegant, ontworpen om gasten een unieke eetervaring te bieden. Met een focus op kwaliteit en versheid, belooft Vis & Meer een culinaire reis door de rijke smaken van de zee.

Bij Vis & Meer kun je genieten van;

✓ Ambachtelijke visgerechten
✓ De beste wijnen
✓ Centraal in Utrecht

Met een indrukwekkende score van 4.3 sterren op Google, staat Vis & Meer bekend om zijn uitmuntende visgerechten en zeevruchten, gecombineerd met een sfeervolle ambiance die gasten keer op keer weet te betoveren.

Vis & Meer onderscheidt zich door haar uitgebreide wijnkaart, die zorgvuldig is samengesteld om de verfijnde smaken van de visgerechten en zeevruchten perfect te complementeren. De deskundige bediening staat bekend om hun vermogen om gasten te adviseren met gepassioneerde aanbevelingen, zodat elke maaltijd vergezeld gaat van de ideale wijnkeuze. Dit samenspel van culinaire expertise en persoonlijke service verrijkt de eetervaring, waardoor elk bezoek aan Vis & Meer een ontdekkingsreis wordt naar de harmonieuze relatie tussen gerecht en glas.

Voor meer details over het menu, de openingstijden en het reserveren van een tafel, bezoek hun website.

Kom genieten van de allerlekkerste gerechten bij Vis & Meer in Utrecht!

Adres Vis & Meer

Drieharingstraat 4
3511 BJ Utrecht
Tel.: 030 200 0188
E-mail: [email protected]
BOEK EEN THEATER

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering. Boek een theater!