WEB (8+)

WEB (8+) - Volle Zaal Producties

De absurdistische musical WEB met kleurrijke futuristische personages en jazzy musicalnummers nu in het theater.

Web (8+)

Ikke is 9 jaar en woont samen met Mam en Grote zus. Er is iets aan de hand met Grote zus. Ze is druk met vloggen, liken en selfies, maar ze slaapt slecht, wil niet meer naar school, ze is haast onhandelbaar en hulpeloos zonder haar telefoon. Mam kan geen contact meer met haar krijgen, ze is ten einde raad en geen dokter kan een diagnose stellen. 

Tot broertje Ikke een nachtelijk bezoek van de befaamde Dr. Bodiszar Breinstein krijgt, DE excentrieke dokter van het brein. Het bezoek leidt tot een spannend en bizar avontuur in het hoofd van Grote zus, waar alles overmeesterd is door schurk Net. Kunnen Ikke en Bodiszar samen tot een oplossing komen en Grote zus redden?

WEB brengt op magische wijze de voor- en nadelen van de hedendaagse technologie in beeld en laat de strijd tussen de wereld van twee generaties zien. Aan het einde van de voorstelling blijft er één vraag over: was dit fantasie of werkelijkheid? Geen opgeheven vingertje maar vermaak met een boodschap voor jong (8+) en oud.

WEB is de nieuwe familiemusical van Volle Zaal Producties.

Speellijst Web

De voorstelling wordt op 2 mei gespeeld voor BSO groepen, op 10 mei voor schoolklassen en is daarnaast voor iedereen toegankelijk op 11 en 12 mei.

 

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link