Weihnachtfest der Volksmusik in Theaterhotel Almelo

Weihnachtfest der Volksmusik in Theaterhotel Almelo

Weihnachtfest der Volksmusik in Theaterhotel Almelo
5 -------- (2 beoordelingen)
Beoordeling

Op donderdag 20 december 2018 is in Theaterhotel Almelo weer het Weihnachtfest der Volksmusik te bekijken! Zoals elk jaar is ook in 2018 weer een geweldig programma samengesteld waarbij Kerst weer een groot feest der herkenning zal worden! Drie uur lang genieten van een schitterende kerstshow, bestel nu direct uw kaarten!

Schitterende kerstshow Weihnachtfest der Volksmusik in Theaterhotel Almelo

Vanuit uw comfortabele theaterstoel kunt u drie uur lang genieten van een prachtige kerstshow met een schitterend kerstdecor. Televisie- en radiopresentator Wijbrand van der Sande stelt de artiesten aan het publiek voor. De artiesten zingen voor u de meest prachtige kerstliederen uit de Alpenlanden, afgewisseld met hun eigen muziek.

Artiesten Weihnachtfest der Volksmusik in Theaterhotel Almelo

Welke artiesten mag u verwachten op het Weihnachtfest der Volksmusik op 20 december? Nou, niet de minsten! Onder andere ‘Die Stimmen Der Berge‘ brengen de ultieme Kerstsfeer naar ons land met hun optreden. Eerder hadden ze verschillende uitverkochte soloconcerten bij ‘Spiel Mir Einer’, deze finalisten van de ‘Grand Prix Der Wolksmusik’ weten wel hoe Kerst muzikaal moet klinken!

Stefan Mross, de presentator van ‘Immer Wieder Sonntags’, komt eindelijk naar Nederland! Hij presenteert een van de populairste en meest geliefde muziekprogramma’s van de Duitse televisie, hij weet dus wel hoe hij de Deutsche gemütlichkeit naar ons land moet brengen. Uiteraard neemt hij zijn beroemde kerstprogramma én trompet mee!

Nieuwe ster is Melanie Payer. Haar carrière gaat als een speer in Oostenrijk en Duitsland, ze was al te gast in alle grote televisieshows en nu komt ze de Kerst samen met ons vieren tijdens het Weihnachtfest der Volksmusik in Theaterhotel Almelo!

Het Tiroler Zillertal is in binnen- en buitenland bekend om hoe ze Kerst vieren. De mannen van ‘Zillertal Pur’ laten het traditionele ‘Anklöpfen’ aan ons horen, zo heeft u ze nog nooit gehoord!

Het Weihnachtfest der Volksmusik; een prachtig en onvergetelijk gala voor jong en oud!

Weihnachtfest der Volksmusik in Theaterhotel Almelo
5 -------- (2 beoordelingen)
Beoordeling
Wat bezoekers vinden ... Wat vind je van dit artikel?
Sorteren:

Geef als eerste je mening.

Bevestigd
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Bekijk meer
{{ pageNumber+1 }}
Wat vind je van dit artikel?

Boek een theater

Een zakelijke bijeenkomst met veel mensen? Voor uw congres, personeelsfeest of vergadering.

Boek een theater!

Voor theaters

Wilt u informatie over het plaatsen van uw theater, voorstelling of heeft u een klacht?

Bekijk de mogelijkheden
T: 0594-555013
E: administratie@caja-media.nl

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link