Wildpark speelt jeugdvoorstelling via livestream

Wildpark speelt jeugdvoorstelling via livestream

Een zoektocht naar identiteit. Naar waar je thuishoort. Omdat je erbij wilt horen, maar eigenlijk juist ook helemaal niet.

Wildpark speelt ‘Anne, 10 jaar, wil graag opgehaald worden’ via livestream

Het Eindhovense Jeugdtheater gezelschap Wildpark speelt de voorstelling ‘Anne, 10 jaar, wil graag opgehaald worden’ live in theater Pand P. Deze livestream vindt plaats op zondag 21 maart om 16.00 u. De voorstelling is gemaakt voor kinderen vanaf 8 jaar.

Op zondag 21 maart zal Jeugdtheater Wildpark samen met theatermaker Anne van der Steen de voorstelling Anne, 10 jaar wil graag opgehaald worden voor het laatst spelen. De voorstelling zou dit jaar in reprise gaan, in verschillende theaters in het land maar kan door de huidige coronamaatregelen niet plaats vinden. Daarom spelen we 21 maart in theater Pand P Eindhoven nog eenmalig deze jeugdvoorstelling.

Over de voorstelling

“Anne, ga jij maar eens heel goed nadenken over wat je hebt gedaan!!”

Er is iets ergs gebeurd. Waarschijnlijk.
En daarom is Anne is naar de zolder gestuurd.
Ze zit nu – tussen alle andere spullen die vergeten zijn en die niemand meer wil – ‘na te denken over wat ze heeft gedaan’. Wat een stomme straf.
Anne denkt na.
Koppie erbij.
De denktank aan het werk zetten.
Maar waar moet je dan beginnen?

Bestel nu tickets

In deze voorstelling neemt Anne je mee op ontdekkingstocht. Een zoektocht naar identiteit. Naar waar je thuishoort. Omdat je erbij wilt horen, maar eigenlijk juist ook helemaal niet.
Een bijna echt waargebeurd verhaal over de best wel dikke kans dat je vader niet je echte vader is. Een theatervoorstelling voor iedereen vanaf acht jaar.

Jeugdtheater Wildpark Eindhoven

Wildpark maakt theater mét en vóór jongeren en kinderen en is een plek waar kinderen en jongeren publiekelijk op–groeien onder leiding van professionele makers. De theatermakers zijn het kloppende hart van WILDPARK. Zij zijn de bezielers. Ze werken vanuit een grote behoefte de mensen in de veranderende wereld te onderzoeken, te bevragen en een podium te geven.

Wanneer 
Zondag 21 maart 2021, 16.00 uur. 

Website
Wildpark.nu

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link