Wildpark speelt op Campinaterrein

Wildpark speelt op Campinaterrein

Jeugdtheater Wildpark maakt de nieuwe buitenvoorstelling ‘De monteur en het meisje’. Een muzikale voorstelling geïnspireerd op het prentenboek Het gelukkige eiland door Marit Törnqvist. De voorstelling zal in première gaan in het weekend van zaterdag 12 en zondag 13 juni op het Campinaterrein in Eindhoven. 

Het bouwterrein, waar de oude fabrieken van Campina worden getransformeerd tot een nieuwe en ultramoderne stadswijk, is het decor voor een Peugeootje 205 met panne en een meisje dat niet meer weet hoe het verder moet. De monteur en het meisje is een kortstondige Odyssee, een roadtrip voor kleine helden vanaf 6 jaar. Met je haren wapperend in de wind ga je samen met het meisje op reis naar nieuwe en onbekende werelden.

De regie is in handen van jonge theatermaker Luka Kooijmans. Luka studeerde in 2013 af aan de Academie voor theater in Tilburg en heeft veel ervaring opgedaan bij buitentheater Gajes. Met spel door de Eindhovense Michèle Rijzewijk en Gerrit Dragt. De voorstelling wordt muzikaal begeleid door Woody Veneman, die ook de muziek speciaal voor deze voorstelling schreef.

De monteur en het meisje (6+) gaat in première op zaterdag 12 en zondag 13 juni 2021. De voorstelling wordt dat weekend op beide dagen om 13.00 en 16.00 u gespeeld. 
Locatie: Campinaterrein, Eindhoven. Ingang: Dirk Boutslaan, 2 5613 LH Eindhoven

Klik hier voor tickets

De monteur en het meisje is een buitenvoorstelling. Bij slecht weer wordt de voorstelling verplaatst, mocht dit het geval zijn word je hier tijdig van op de hoogte gebracht.

Leuk om te lezen