William Spaaij regisseur van ZODIAC de musical

William Spaaij regisseur van ZODIAC de musical

William Spaaij stapt aan boord van het artistieke team van ZODIAC de musical.

William Spaaij wordt regisseur van nieuwe Nederlandse musical

Acteur en regisseur William Spaaij maakte deze week bekend dat hij de regie op zich gaat nemen van de nieuwe Nederlandse musical ZODIAC. ‘We zijn ontzettend blij hem aan boord te hebben van ons artistieke team,’ aldus producent Peet Nieuwenhuijsen.

Als acteur heeft William de afgelopen jaren in diverse musicals gestaan en ook als regisseur heeft hij  inmiddels de nodige ervaring met producties als Voor alles een eerste keer en Stil in mij. De regisseur heeft zin om te gaan werken met de cast van ZODIAC de musical. ‘In deze geweldige voorstelling staan bewustwording en verbinding centraal. Het is heel mooi om dit epische verhaal zo tot leven te mogen brengen,’ laat William weten. Op een later moment zal bekend worden met welke cast hij mag gaan werken.

Het verhaal

ZODIAC de musical wordt een bijzonder theaterspektakel. Bezoekers zullen in deze voorstelling de toekomst van planeet Aarde zien. En dat alles vanuit de ogen van de twaalf sterrenbeelden. In de musical wordt Boogschutter naar beneden gestuurd om te onderzoeken wat er nog te redden valt. Maar daarbij verliest hij zijn hart aan de opstandige dochter van de secretaris-generaal. Wat volgt, is een verhaal vol van spanning en actualiteit maar ook vol humor en romantiek.

ZODIAC de musical gaat in april 2021 in première in de voormalige koepelgevangenis van Breda.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link