WIND IN DE WILGEN – Auditie oproep

AUDITIE OPROEP WIND IN DE WILGEN

Ben of ken jij een (oud) RJT-speler, vrijwilliger, ouder, docent?

Komend seizoen bestaat het RJT 50 jaar en dat vieren we o.a. met de groots opgezette voorstelling ‘Wind in de Wilgen’ op 15 & 16 februari in de Rijswijkse Schouwburg. Voor deze voorstelling zijn we op zoek naar getalenteerde musicalspelers in verschillende leeftijden (vanaf 16 jaar) die een band hebben met het RJT.

Wil je mee doen? Kijk voor meer informatie over de voorstelling en de audities op onze website: www.rijswijksjeugdtheater.nl . Aanmelden kan tot uiterlijk 20 mei.

Wil je niet meedoen aan de voorstelling, maar wel op de hoogte blijven van onze jubileumplannen? Dan kan je op de site ook je mailadres achter laten, zodat we je op de verzendlijst kunnen zetten.

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.