Yentl en de Boer – Alles is mogelijk

alles is mogelijk

Yentl en de Boer staan aan de top van de Nederlandse liedkunst. In 2013 wonnen ze de jury- en publieksprijs van het Amsterdams Kleinkunst Festival en voor de liedjes Ik heb een man gekend en Het is begonnen ontvingen ze de Annie M.G. Schmidtprijs 2014 en 2020 voor het beste theaterlied van het seizoen.

Alles is nog mogelijk is het vijfde album van Yentl en de Boer.

Alles is mogelijk

Hun teksten zijn scherp, ontroerend, ontzettend grappig en ze werpen altijd een liefdevolle blik op onze worstelingen met het mens-zijn. Bijgestaan door fantastische muzikanten bewandelen ze hun totaal unieke lijn tussen elektronische popmuziek en semi-akoestische theatermuziek. Hierin blinken zij als geen ander uit, met een afwisseling van humor en ontroering.

Tien jaar Yentl en de Boer 

Yentl Schieman en Christine de Boer maken sinds 2014 muziek en theater als het muzikale cabaretduo Yentl en de Boer. Yentl en Christine leerden elkaar kennen op De Amsterdamse Toneelschool&Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze in 2009 afstudeerden. Samen maakten ze 6 theaterprogramma’s waaronder het meest recente (2022-2024) Modderkruipers waarvoor ze de Poelifinario voor beste kleinkunstprogramma wonnen.

Speeldata Yentl en de Boer – Alles is nog mogelijk

Bekijk alle locaties waar de dames samen spelen.

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.