Young Frankenstein

Young Frankenstein

De Oosterhoutse musicalvereniging Con Brio presenteert na eerdere succesvolle producties zijn tiende productie Young Frankenstein.

Young Frankenstein

Young Frankenstein vertelt het verhaal van Frederick Frankenstein, een succesvol hersendokter die zich verre wil houden van zijn familie in Transsylvanië. Toch wordt hij vaak gevraagd of de geruchten waar zijn. Heeft zijn grootvader echt iemand uit de dood laten opstaan en daardoor een monster gemaakt? Als zijn grootvader overlijdt, heeft Frederick geen andere keus dan te vertrekken richting Transsylvanië. Hij laat zijn extravagante verloofde Elizabeth achter om het kasteel van zijn grootvader te verkopen.

In Transsylvanië ontmoet hij de gebochelde Igor, knappe Inga en huishoudster Frau Blücher. Zij willen graag dat deze jonge Frankenstein zijn grootvaders werk voortzet.

Wat denk jij? Maakt deze jonge Frankenstein ook een monster? Musicalvereniging Con Brio hoopt er de komende tijd achter te komen.

Mel Brooks

Young Frankenstein is een musical van Mel Brooks, het legendarische brein achter de Broadway-hit The Producers. Het komische genie paste zijn legendarische film, die hij samen met Thomas Meehan schreef, aan tot een briljante podiumcreatie. De Nederlandse vertaling is in handen van André van Hent.

Met memorabele nummers als Puttin’ on the Ritz van Irving Berlin, is Young Frankenstein ‘wetenschappelijk’ bewezen monsterlijk goed entertainment.

Young Frankstein

Muziek en liedteksten: Mel Brooks
Verhaal: Mel Brooks en Thomas Meehan
Nederlandse vertaling: André van Hest

Speellijst Young Frankenstein

De Oosterhoutse musicalvereniging Con Brio presenteert op 16, 17 en 18 oktober 2020 deze monsterproductie in Theater de Bussel in Oosterhout, Noord-Brabant.

Leuk om te lezen

Op de hoogte
blijven?
Blijf op de hoogte van alle voorstellingen en theaternieuws.
AANMELDEN
* we sturen je eenmaal per week het laatste nieuws
close-link