Youp van ’t Hek – De Laatste Ronde

Youp van 't Hek - De Laatste Ronde

Dit wordt de allerlaatste ronde voor Youp van ’t Hek. Maar niet voordat hij 4x de Casinozaal heeft plat gespeeld. Op tijd weg van het feestje. Dat was één van de ware wijsheden van zijn vader. Dus hij gaat stoppen. Op naar De Laatste Ronde.

De Laatste Ronde

Stoppen op zijn zeventigste! Youp van ’t Hek zet geen punt, maar een feestelijk uitroepteken achter zijn vrolijke carrière. Voor die tijd reist hij nog één keer met De Laatste Ronde langs alle Nederlandse en Vlaamse theaters waar hij de afgelopen vijftig jaar met zoveel plezier heeft gespeeld. Theater aan de Parade mag absoluut niet ontbreken!

Nog een keer kei hard lachen om alles wat het even in zijn ogen aantrekkelijk en belachelijk maakt. En we weten: dat is veel. Heel veel zelfs. Zeker zoals Youp het ziet en helemaal hoe hij het vertelt. Sluit je aan bij De Laatste Ronde voor het te laat is.

www.youp.nl

Beeld: Marije Tolman en Eva Kohnstamm

 

Leuk om te lezen

Op Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop.

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.