Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

365 dagen succesvol

365 dagen succesvol

Succescollege van David de Kock himself!

Een column in het AD, een boek dat al vijf jaar lang de bestsellerlijsten aanvoert, honderden seminars en dan nu een interactieve theatervoorstelling! De mannen achter 365 Dagen Succesvol, David de Kock en Arjan Vergeer hebben als missie om van Nederland het gelukkigste land ter wereld te maken. En dat doen ze vooral om zoveel mogelijk mensen tips, handvaten, cursussen en praktische opdrachten te geven die leiden tot een leven zoals ze dat zichzelf idealiter voorstellen. Minder stress, meer tijd voor kinderen en vrienden, een innigere relatie met je dierbaren. In dit theatercollege vertelt David de Kock voor het eerst zijn eigen levensverhaal en laat hij zien dat het voor geluk niet uitmaakt waar je vandaan komt, maar juist waar je heen gaat.

Let op! Deze voorstelling is niet geschikt voor mensen die alles bij hetzelfde willen laten.

Over David de Kock & Arjan Vergeer

Het is onze missie dat Nederland het gelukkigste land ter wereld is. Dat begint bij jou. Als je iets écht graag wilt, helpen wij je het waar te maken. Wij geloven namelijk dat alles mogelijk is als je een methodiek kiest die bewezen resultaat levert. Niet alleen in je hoofd, maar vooral in het echt.

De Flow Formule

In deze FLOW Formule maak je kennis met onze methodiek. In 15 modules begeleiden we je om de eerste stappen te zetten richting dat leven waar je misschien al jaren van droomt. Elke module bevat een inspirerende video, achtergrondinformatie en oefeningen die je meteen kunt doen. Je kunt een losse module doen of de volledige training. Kies vandaag voor flow – en bedank jezelf morgen.

Bron: Ntk.nl

Speellijst 365 dagen succesvol

Deze voorstelling is afgelopen.

 

Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

Leuk om te lezen