Helaas, deze voorstelling is afgelopen.

De voorstelling waar je naar zocht speelt niet meer in de theaters.

Klik hier voor het overzicht van huidige voorstellingen

A Tribute to Streisand

A Tribute to Streisand

In september 2986 gaf Barbra Streisand een memorabel concert in haar eigen tuin in Malibu. De bezoekers veren op zodra ze de gestalte van Streisand zien. Iedereen kent toch deze beginbeelden van het concert ‘Once Voice’? Streisand neemt met haar mooie stem bezig van de avond.

Theaterconcert A Tribute to Streisand

‘A Tribute to Streisand’ staat in het tekens van dit bijzondere concert en natuurlijk van Barbra Streisand zelf. De bewondering voor de zangeres en haar stem is te voelen en horen. De mooiste hits van Streisand zullen door Simone van den Eertwegh op haar eigen manier worden vertolkt. Dit zal zijn doen vol emotie, sprankelend en natuurlijk met een vleugje humor! Het publiek kan zich mee laten voeren met hits als ‘Guilty’, ‘People’, ‘Evergreen’ and ‘The Way We Were’. Bent u fan van het Streisand repertoir of wilt u dit gewoon eens meemaken? De prachtige stem van Simone heeft veel gemeen met die van Streisand. Sluit uw ogen en laat u meevoeren op deze bijzondere hommage aan Barbra Streisand.

Zangeres A Tribute to Streisand

Theatermaakster en zangeres Simone van den Eertwegh heeft haar sporen al verdien in de Nederlandse theaters met drie succesvolle producties. Eerder won ze al het ‘Concours de la Chanson’ en ze is er klaar voor om het Streisand repertoire op unieke wijze neer te zetten!

Speellijst A Tribute to Streisand

Deze voorstelling is afgelopen. 

https://www.youtube.com/watch?v=T7ileAJkoxY Op zoek naar video’s? Bekijk het YouTube kanaal van Theaters in Nederland.  

Hoe beoordeel jij deze voorstelling?

 

Leuk om te lezen

 

 

 

Theaters in Nederland