AIDA Het Operaspektakel

AIDA Het Operaspektakel
Nog voordat het Hanseatisches Symphonisches Orchester Hamburg, onder leiding van Michael Ellis Ingram, de eerste noten van de opera laat horen, beleef je reeds een reis naar de oudheid
 

AIDA Het Operaspektakel

Je bevindt je aan de voet van de Isis-tempel bij de poorten van het koninklijk paleis. Bij binnenkomst in AHOY ruik je de lotusbloesem, pijnbomen, kruiden en zelfs het water van de Nijl. Een warme bries waait af en toe door de arena en het zachte getjilp van krekels en vogels kondigen een nieuwe dag aan.
 
De arena is ons speelveld: soldaten, priesters en talrijke Egyptische vrouwen in de entourage van prinses Amneris betreden de arena vanuit alle richtingen: De aria van Radames wordt in de zaal gezongen – van dichtbij tussen de toeschouwers en tegelijkertijd te volgen op het grote gebogen videoscherm boven het podium.
 
Het zwaaien van de zwaarden, het marcheren van soldaten, het stromen van het Nijlwater – AIDA is een audiovisueel spektakel rondom de liefde tussen twee mensen: AIDA, gevangene aan het Egyptische hof en Radames – veldheer van Egypte.
 
Liefde, rivaliteit, angst, wanhoop en hoop: alleen in de arena kan dit liefdesverhaal zo spectaculair worden verteld: Twee mensen midden in het gigantische monumentale decor, die met hun liefde de focus op zich vestigen en ons alles om ons heen doen vergeten…

Speeldata AIDA Het Operaspektakel

Woensdag 19 maart 2025 20:00 Rotterdam Ahoy. Bestel snel je tickets!

Leuk om te lezen

Op deze pagina van Theaters in Nederland vindt u een uitgebreid overzicht van alle musicalvoorstellingen die momenteel in het land te zien zijn. Je kunt direct tickets kopen voor een breed scala aan producties, van klassieke stukken tot hedendaagse hits. Elke voorstelling is voorzien van een korte beschrijving en een directe link voor ticketverkoop. 

Weet waar je koopt!

Wij benadrukken het belang van het kopen van tickets via betrouwbare bronnen. Onder het motto "Weet waar je koopt, koop je tickets via het theater", het is namelijk belangrijk dat u alleen tickets koopt van websites die betrouwbaar zijn. Let daarbij goed op de beveiligde omgeving. Koopt u tickets via een andere website dan kunt u bij de ingang alsnog geweigerd worden.